Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

[ttps://www.snf.org -Nikos_Karanikolas_Pelagia_Karanikola] [ttps://www.snf.org -Nikos_Karanikolas_Pelagia_Karanikola]
22 Νοε
2019

Σε έναν ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο προορισμό μετατρέπεται για ακόμα μία χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει και φέτος, φοράει τα καλά του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες σε μία μοναδική εκδήλωση το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 18.00.

Επιμέλεια: Ελεάνα Φλασκή
 

Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ διαμορφώνονται ο ένας μετά τον άλλον σ' ένα μαγικό μέρος πλημμυρισμένο στο φως, τη μουσική και τον χορό! Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δέντρων του Καναλιού ανάβουν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύπτονται σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνουν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς. Κάθε ημέρα του Δεκέμβρη προβλέπεται να είναι ιδιαίτερη. 

LR Lights Nikos Karanikolas AZ6I4021 Responsive
[https://www.snf.org - Nikos_Karanikolas_Pelagia_Karanikola]

Το Παγοδρόμιο ζωντανεύει και φέτος, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλιστρούν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρασύρουν και τα συντριβάνια του Καναλιού, που συμμετέχουν στον χορό με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο.

Η γιορτή θα κορυφωθεί με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η SOUL queen Idra Kayne μας βάζει χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο, ξεσηκωτικό live.Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού θα υπάρχει η δυνατότητα να δείτε σε ζωντανή σύνδεση τη φωταγώγιση του Κέντρου μέσω live-streaming στο snfcc.org

xristoygenna niarxos


Για την διευκόλυνση των επισκεπτών, στις 30/11 θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και μεταφορά προς και από το ΚΠΙΣΝ με shuttle bus σε συνεχή ροή. Καθώς επίσης και δρομολόγια με shuttle bus από το Σύνταγμα και τον ΗΣΑΠ Φαλήρου.

Μία μεγάλη γιορτή Χριστουγέννων που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Τελευταίες ειδήσεις