Εικόνες-ΣΟΚ – Γυμνός έξω από σχολείο της Καλλιθέας – Ανάστατοι οι κάτοικοι

Εικόνες-ΣΟΚ – Γυμνός έξω από σχολείο της Καλλιθέας – Ανάστατοι οι κάτοικοι
19 Νοε
2019

Ο άνθρωπος αυτός τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια ζει σε διάζωμα επί της λεωφόρου θησέως, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από την είσοδο του μεγαλύτερου σχολικού συγκροτήματος της Καλλιθέας, δίπλα από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Πολίτες της Καλλιθέας, περίοικοι, αλλά και γονείς έχουν ζητήσει και από την Αστυνομία και από τον δήμο Καλλιθέας την απομάκρυνση του από το σημείο, καθώς δεν κινδυνεύει μόνο ο ίδιος από την απρόβλεπτη συμπεριφορά του, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί.

gymnos 003

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής του δήμου Καλλιθέας έχει κληθεί επανειλημμένα να στεγασθεί σε κάποια δομή αστέγων, όμως αρνείται. Ενώ το καλοκαίρι προσήχθη από την Αστυνομία ύστερα από αναφορές πολιτών και σε μερικές ώρες επέστρεψε στο γνωστό σημείο.

Γυμνός έξω από το σχολείο
Η τελευταία του η εμφάνιση προ ημερών γυμνός στη μέση του δρόμου απέναντι ακριβώς από την είσοδο του σχολείου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

gymnos 002b

Απολύτως γυμνός στην περιοχή των γεννητικών οργάνων εμφανίσθηκε καταμεσής της λεωφόρου προκαλώντας την αγανάκτηση περαστικών και περιοίκων.

Πολίτες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν τον έχουν δει να... αυνανίζεται σε ώρα κατά την οποία μαθητές του σχολείου εξέρχονταν από το σχολείο μετά την λήξη των μαθημάτων, ενώ σύφωνα με πληροφορίες, πολίτες οι οποίοι επιχείρησαν να τον απομακρύνουν μόνοι τους κατά το παρελθόν, απειλήθηκαν από το άτομο με χρήση ενός μικρού μαχαιριού.

Τώρα, μετά και από αυτές τις εικόνες, πολίτες της περιοχής ζητούν την άμεση χωρίς αναβολή απομάκρυνση του από το σημείο.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις