Έρωτας μετά: τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα για την εξαφάνιση της γυναίκας-μυστήριο

[Images: AlphaTV] [Images: AlphaTV]
04 Νοε
2019

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 22
Μετά τη, φαινομενικά τυχαία, συνάντηση τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς, πάντως, η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Άννα ενώ ο γιατρός Θεοδώρου έχει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. Στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ανακαλύπτει ένα σκουλαρίκι στο σπίτι της Ιτιάς και ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο με τον Περικλή επιχειρώντας να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα. Η συνάντηση, τέλος, του Κωνσταντίνου και της Άννας θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους συναισθήματα.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 23
Η μέθοδος του γιατρού Θεοδώρου δείχνει να λειτουργεί κάπως, τελικά θα καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο; Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει την Όλγα να ξεχαστεί από τον εγκλεισμό και η σχέση του Νίκου με την Αλίκη προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 24
Ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα. Δέχεται μια πληροφορία που ταράζει τα νερά στην υπόθεση της Άννας. Τρία χρόνια πριν, ο χωρισμός της Ειρήνης από το Λάμπρο προκαλεί εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Άννα. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα ενώ η Μάγδα σταματάει την Αντιγόνη από το να εγκαταλείψει την εταιρία.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 25
Ο Φώτης κι ο Γιώργος σπεύδουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, το οποίο και ανασύρεται από ένα φαράγγι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Αργότερα, όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, ο Φώτης ειδοποιεί τον Χρήστο. Ο Χρήστος αρνείται να το πιστέψει ότι είναι της Άννας αν δεν δει ο ίδιος το πτώμα, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωκράτης πιέζει τον Ηλία για να μάθει αν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό και του ξεκαθαρίζει ότι η Ηλέκτρα πλέον είναι δικιά του αρμοδιότητα.

Επιμέλεια: Ελεάνα Φλασκή 

Τελευταίες ειδήσεις