Κέντρο Πολιτισμού: Κυριακή με αστέρες του τσίρκου, καγιάκ και πίστα αναρρίχησης

Κέντρο Πολιτισμού: Κυριακή με αστέρες του τσίρκου, καγιάκ και πίστα αναρρίχησης
22 Ιουν
2019

Μια γεμάτη Κυριακή με δραστηριότητες για παιδιά και ολόκληρη την οικογένεια ακολουθεί στο Κέντρο Πολιτισμού. Πίστες αναρρίχησης, καγιάκ στο κανάλι, δρώμενα από καταξιωμένους καλλιτέχνες, υπόσχονται μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019 στο ΚΠΙΣΝ

Circus Outdoors

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες δρόμου αιφνιδιάζουν και διασκεδάζουν τους επισκέπτες του Summer Nostos Festival με τα εντυπωσιακά και τολμηρά κατορθώματά τους.

Το Circus Outdoors παρουσιάζει την αστέρα του τσίρκου Anna Jack, τον βραβευμένο κωμικό και ζογκλέρ Grant Goldie, το Red Trouser Show και τους προσκεκλημένους τους
Παρακολουθήστε τις all-star εμφανίσεις του Circus Outdoors την Κυριακή στο Ξέφωτο από 18:30 - 19:00 και την Αγορά 19.45 - 20.00 & 21.30 – 22.00.

Circus Workshops
Έχεις ποτέ ονειρευτεί να το σκάσεις μαζί με τον θίασο ενός τσίρκου; Αν ναι, έλα να μάθεις συναρπαστικά κόλπα από καλλιτέχνες του τσίρκου απ’ όλον τον κόσμο, και ανακάλυψε τον ακροβάτη που κρύβεται μέσα σου!
Στο Κέντρο Επισκεπτών από 19.00 – 20.00, παιδιά και μεγάλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν δραστηριότητες, όπως ζογκλερικά κόλπα, hula hoop, περπάτημα πάνω σε τεντωμένο σκοινί, ακροβατικές τέχνες και πολλά άλλα. Μέσα από διασκεδαστική γυμναστική όλοι θα εξασκήσουν την ισορροπία, τον συντονισμό και την ευλυγισία τους.
Φορέστε άνετα ρούχα και προετοιμάσθείτε για μία μοναδική εμπειρία απίστευτης διασκέδασης!

Kayak στο Κανάλι
Το ραντεβού 18.00 - 20.00 στο Κανάλι για μια πραγματική γνωριμία με το άθλημα του καγιάκ – η πρόσκληση αφορά μικρούς και μεγάλους. Αγαπημένο σημείο αναφοράς του ΚΠΙΣΝ, το Κανάλι είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης, προσφέροντας μια σπάνια ευκαιρία για να ξεφύγει κανείς από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα της πόλης.
Η έμπειρη ομάδα ειδικών θα σας καθοδηγήσει, θα σας εξηγήσει όσα πρέπει και θέλετε να μάθετε για να απολαύσετε μια βόλτα με καγιάκ στη σκιά των κτιρίων με την υπογραφή του σπουδαίου Renzo Piano.
Με σειρά προτεραιότητας για ηλικίες 8 ετών και άνω, για κάτω των 15 μόνο με συνοδεία ενήλικα.

Πίστα Αναρρίχησης
Πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε; H ερώτηση δεν είναι μεταφορική αλλά κυριολεκτική και σας καλεί να βρείτε την απάντηση στους πύργους αναρρίχησης που επιστρέφουν στο Summer Nostos Festival.
Έμπειροι συνεργάτες του Κέντρου Πολιτισμού θα σας ενημερώσουν και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα σας καθοδηγήσουν και θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε αυτό το νέο άθλημα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το αίσθημα του να κατακτήσεις την κορυφή. Από 18.30 – 22.00 στην Εσπλανάδα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για ηλικίες 6 ετών και άνω

με πληροφορίες από το snfestival.org

Τελευταίες ειδήσεις