Ο Πέτρος Παριανός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Λάζαρο Λασκαρίδη

Ο Πέτρος Παριανός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Λάζαρο Λασκαρίδη
08 Απρ
2019

Σε μια κίνηση υπεροχής προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΤΩΡΑ Καλλιθέα θα είναι ο Πέτρος Παριανός.

O Πέτρος Παριανός είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Κυψέλη Πολιτισμού Καλλιθέας, ο εμπνευστής της Λαϊκής Χορωδίας Καλλιθέας και ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Μουσικών Εκπαιδευτηρίων Ελλάδας.

Ζει στην Καλλιθέα τα τελευταία χρόνια, αναπτύσσοντας πλούσια δραστηριότητα στα κοινωνικά-δημοτικά δρώμενα, με αιχμή στον Πολιτισμό ενώ έχει βαθιά εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση αφού επί μία δωδεκαετία (1999-2010) ήταν δημοτικός σύμβουλος Καρλοβασίου ενώ το 2010 εκλέχτηκε στο ίδιο αξίωμα στον (ενιαίο πλέον) Δήμο Σάμου. Την περίοδο δε, 2011-2013 διετέλεσε αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Σάμου.

Παριανός: Κοιτάζουμε μπροστά με σχέδιο, προτάσεις και λύσεις
Ο Πέτρος Παριανός, δήλωσε για την υποψηφιότητά του:
«Με αίσθημα ευθύνης, με το νου και την καρδιά προχώρησα σ’ αυτήν τη συνεργασία. Πιστεύω ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης έχει όραμα, σχέδιο, προτάσεις και λύσεις, με την κοινωνία παρούσα και τον άνθρωπο στο κέντρο των εξελίξεων. Με δράση, ενότητα και προοπτική χτίζουμε το μέλλον της πόλης μας. Κοιτάζουμε μπροστά αντλώντας δύναμη από τη δύναμή μας, κάνουμε την Καλλιθέα που ζούμε και αναπνέουμε πιο ανθρώπινη.
Με λογισμό και μ’ όνειρο. Έτσι ξεκινά αυτή η συνεργασία: ας είμαστε συνοδοιπόροι στην ανύψωση του κοινωνικού, πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδου με την παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Λασκαρίδης: Δίνουμε πνοή στην πόλη
Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, τόνισε σχετικά:

«Υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιό μας τον Πέτρο Παριανό, συμβολίζοντας, με τον τρόπο αυτό, την ευρύτητά του. Στόχος μας είναι να δώσουμε πνοή στην πόλη, ν’ αλλάξουμε τη φυσιογνωμία της και να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες για έναν Πολιτισμό που ν’ ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των Καλλιθεατών»

laskaridis dream team
Ειρήνη Τζιλίνη, Φωτεινή Χαλαστάνη, Πέτρος Παριανός, Λάζαρος Λασκαρίδης, Γιώργος Δεδούσης και Αθηνά Δημητριάδου 

Τελευταίες ειδήσεις