Βερβερίτσα! Η απολαυστική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά έρχεται στην Καλλιθέα

Βερβερίτσα! Η απολαυστική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά έρχεται στην Καλλιθέα
19 Ιουν
2019

Η δημοφιλής θεατρική παράσταση με τους Νίκο Μουτσινά, Μαρία Σολομού, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου και Στέλλα Ρουσάκη την Παρασκευή κάνει μια στάση στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 21:00 στην αυλή του 6ου Γυμνασίου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη και Δοϊράνης) το φιλοθεάμων κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το έργο σε σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά και να δει απο κοντά τους αγαπημένους ηθοποιούς.

Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά, εντυπωσιακοί φωτισμοί και ευφάνταστα κοστούμια συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης!

Λίγα λόγια για το έργο
Μία βερβερίτσα (σκίουρος) γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και στη γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), όπου ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή και την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή!

Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βερβερίτσα έρχεται στην Καλλιθέα με προσωπικές ενέργειες του δημοτικού συμβούλου και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργου Κουτσογιάννη.

berveritsa

Τελευταίες ειδήσεις