Η Καλλιθέα έχει ραδιόφωνο

Η Καλλιθέα έχει ραδιόφωνο
27 Σεπ
2015

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015. Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Μάνος Μεϊμαράκης, ο Φώτης Πεχλιβανίδης και ο Δημήτρης Μπιζιώτας σχολιάζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο και όλοι μαζί θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και την επικαιρότητα, συζητούν με τους ακροατές ζητήματα που απασχολούν την καθημερινή ζωή μέσα στην πόλη, αλλά και τις πιό περίεργες ειδήσεις στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, παίζουν μουσική για όλα τα γούστα, πειράζουν ο ένας τον άλλον και οι τρείς μαζί τους πάντες.

dimitris-manos-fotis

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον πολυχώρο ΕΠΟΧΕΣ, τον οποίο η Καλλιθέα θα γνωρίσει σύντομα μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων με περιεχόμενο σχετικό με όλες τις ομάδες πληθυσμού της πόλης και ομιλητές επιστήμονες και φορείς.

Μάλιστα, η πρώτη εκδήλωση στον πολυχώρο ΕΠΟΧΕΣ αφορά κύκλο διαμοιρασμού γνώσης και εργαλείων σχετικά με την λειτουργία και ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον καιρό της κρίσης. Ενώ, η δεύτερη αφορά γονείς και την διαχείριση προβλημάτων με παιδιά στην εφηβεία.

Από τα μικρόφωνα των εκπομπών θα περάσουν αρκετά πρόσωπα της δημόσιας ζωής της πόλης αλλά και αφανείς ήρωες της καθημερινότητας στην Καλλιθέας. Το πρόγραμμα του σταθμού θα εμπλουτισθεί με εκπομπές για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα, ενώ δεν θα λείψουν και για τους ακροατές κληρώσεις, εκπλήξεις και δώρα.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή της Παρασκευής 25/9/2015


 


Μη χάσετε την Δευτέρα 28/9/2015 την δεύτερη εκπομπή! Ο Δημήτρης, ο Μάνος και ο Φώτης θα αποκαλύψουν πολλές άγνωστες πληροφορίες για την Καλλιθέα από την ίδρυση της μέχρι σήμερα!
Μπορείτε να ακούσετε πατώντας Play στο ένθετο που ακολουθεί ή σε νέο παράθυρο στην διεύθυνση: http://www.ustream.tv/channel/radioepoxes
 

Τελευταίες ειδήσεις