Απάντηση καταπέλτης Βάσως Μαργαρίτη στις συκοφαντικές επιθέσεις

sthrixh-askounh-se-margarith 1


"Η αξιοπρέπεια στην ήττα είναι μια από τις απαραίτητες αρετές που πρέπει να συνοδεύουν έναν πολιτικό.

Δυστυχώς, η αρετή αυτή δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση του κου Ψαλιδόπουλου. Οι πολίτες της Καλλιθέας γνωρίζουν ότι ο συνδυασμός «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ-ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» και εγώ η ίδια προσωπικά, έχουμε διεξάγει έναν τίμιο αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια, χωρίς ακρότητες και παλαιοκομματικές πρακτικές.

Η διάσπαση της Δημοκρατικής Παράταξης έγινε με δική του ευθύνη, ενώ οι πρακτικές που εξακολουθεί να εφαρμόζει, μόνο τη Δημοκρατική Παράταξη δεν εξυπηρετούν.

Τα όσα αναφέρει στη δήλωσή του, δύο ημέρες πριν τις εκλογές, για δημιουργία εκ μέρους μας δικτύου εκβιασμών και τρομοκράτησης πολιτών της Καλλιθέας, είναι ανάξια απαντήσεως και μόνο λύπη προκαλούν.

Όταν προβαίνει ένας πολιτικός σε τόσο σοβαρές καταγγελίες, για τις οποίες μάλιστα με εγκαλεί προσωπικά, θα πρέπει αυτές, εκτός από αληθείς, να είναι συγκεκριμένες και όχι αόριστες, άλλως ο καταγγέλων ενεργεί δόλια και εκ του πονηρού.

Ο κος Ψαλιδόπουλος διέπραξε μεγάλο πολιτικό ολίσθημα και με τη συμπεριφορά του αυτή δεν εξέθεσε μόνο τον εαυτό του, αλλά αμαύρωσε και τη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του και της οικογένειάς του.

Θα κληθεί σύντομα στη Δικαιοσύνη για να υποχρεωθεί να αποδείξει τις κατηγορίες αυτές, άλλως θα μείνει στη συνείδηση των πολιτών της Καλλιθέας ως ένας κοινός συκοφάντης.

ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ"

 

Τελευταίες ειδήσεις