Κ.Ευσταθίου - Ο άνθρωπος που διέλυσε το κύκλωμα στη μαρίνα της Καλλιθέας - Μισό εκατομύριο τα έσοδα για τον δήμο Featured

Κ.Ευσταθίου - Ο άνθρωπος που διέλυσε το κύκλωμα στη μαρίνα της Καλλιθέας - Μισό εκατομύριο τα έσοδα για τον δήμο
07 Μαϊ
2019

Τον λοιδόρησαν, τον χλεύασαν, επιχείρησαν να τον δυσφημήσουν, του έστησαν προβοκάτσιες, επιχείρησαν να τον παγιδεύσουν, να τον τρομοκρατήσουν. Αρκετοί από αυτούς που σήμερα ενόψει δημοτικών εκλογών ζητούν πολιτικό πολιτισμό και ομαλότητα. Δεν τα έβαλε μόνο με τα συμφέροντα που πλούτιζαν σε βάρος του δήμου στη μαρίνα της Καλλιθέας, είχε να φέρει εις πέρας και μια δύσκολη αποστολή σε παιδικούς σταθμούς και αθλητικούς χώρους του δήμου.

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης είναι η πιό “καυτή πατάτα” στον δήμο Καλλιθέας. Σήμερα πέντε χρόνια μετά ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου περπατάει στην Καλλιθέα με το κεφάλι ψηλά γεμίζοντας υπερηφάνεια την οικογένεια του. Αλλά παραμένει ταπεινός και έτοιμος να ξανασηκώσει τα μανίκια να δουλέψει για τον δήμο. Αν τα κατάφερε ή όχι, θα τον κρίνει ο κόσμος. 

Όπως ανακοίνωσε, θα είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ. 

“Από την πρώτη στιγμή στην πενταετία που διανύσαμε, αγωνιστήκαμε, δουλέψαμε, συνεργαστήκαμε και τελικά φέραμε αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. 
Στην καθημερινότητα του πολίτη, στην καθαριότητα, στην κοινωνική πολιτική, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, στην παιδεία και στην χρηστή και διαφανή οικονομική διαχείριση” αναφέρει στο μήνυμα στους πολίτες της Καλλιθέας. 

Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος μου έχει εμπιστευτεί την προεδρία του Οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης του Δήμου Καλλιθέας.

Και 5 σχεδόν χρόνια μετά, παραδίδουμε όλους τους αθλητικούς χώρους ανακαινισμένους, νέους θεσμούς αθλητισμού και ψυχαγωγίας, 6 νέα ΚΔΑΠ, 1.300.000€ ετησίως έσοδα από το ΕΣΠΑ, 630 οικογένειες χωρίς τροφεία, 76 άτομα προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ, όλες οι ειδικότητες εντός παιδικών σταθμών (παιδίατρος, λογοθεραπευτής, κοινωνικός λειτουργός, δάσκαλος αγγλικών, γυμναστές) , ανακαινισμένοι όλοι οι παιδικοί σταθμοί και τέλος μπήκαν στα ταμεία του Δήμου για πρώτη φορά έσοδα από τέλη ελλιμενισμού στην μαρίνα Καλλιθέας ύψους 500.000 ευρώ”.

Και καταλήγει: “Έτσι λοιπόν, αποδεχόμενος εκ νέου την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, επιδιώκω την στήριξη σας για μια ακόμη φορά, με αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό μου άξονα την καθημερινή προσφορά και εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στον αγώνα αυτό σας θέλω δίπλα μου.

Μάνος Μεϊμαράκης

 

Τελευταίες ειδήσεις