Ψηφίζουμε όλοι 26ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας - «Καν'το ν'ακουστεί» παντού

Ψηφίζουμε όλοι 26ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας - «Καν'το ν'ακουστεί» παντού
16 Φεβ
2018

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και πάμε να βοηθήσουμε με τη ψήφο μας, τους μαθητές του Ε1 της Πέμπτης τάξης του 26ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας που συμμετέχουν στον 5ο Διαγωνισμό "Καν'το ν'ακουστεί" του European School Radio.


Έχουν απομείνει λίγες μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ψηφοφορίας (λήξη διαγωνισμού στις 12 τα μεσάνυχτα της 16ης Μαρτίου) γι' αυτό και οι κινήσεις μας πρέπει να είναι συγκεκριμένες.

της Ελεάνας Φλασκή


Ακολουθώντας το link που σας κοινοποιούμε http://europeanschoolradio.eu/5fest/vote

πατήστε στην ενότητα «Τραγούδια» και ανατρέξτε στο νούμερο 29step1


Εκεί θα πρέπει να πατήσετε «Ακούστε για να ψηφίσετε»

step2


και αφού ολοκληρωθούν τα 2/3 του τραγουδιού ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα σας επιτραπεί να πατήσετε την καρδούλα που εμφανίζετε για να ψηφίσετε το σχολείο της πόλης μας.


ΟΜΩΣ! Για να καταχωρηθεί επιτυχώς η ψήφος σας θα πρέπει να ακολουθήσετε ΚΑΙ τις οδηγίες του pop-up που εμφανίζεται για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ (συστήματα ασφαλείας του διαγωνισμού).


Αμέσως μετά αναζητήστε ΠΑΛΙ το νούμερο 29 για να καταχωρηθεί η ψήφος σας πατώντας ΞΑΝΑ την καρδιά. 

step3


Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσετε και στην ενότητα «Ραδιοφωνικά μηνύματα». 

step456

 

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Οι μαθητές του Ε1 της Πέμπτης τάξης του 26ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας ασχολήθηκαν μέσω ενός περιβαλλοντικού προγράμματος Erasmus+ με την ιστορία, την φροντίδα, τα ήθη και τα έθιμα που περιβάλλουν τα μαστιχόδεντρα της Χίου. Αυτό το προϊόν άυλης πολιτιστικής κληρονομιά τους ενέπνευσε και έγραψαν τους στίχους του τραγουδιού "Τα δάκρυα της Μαστίχας" με το οποίο συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Δίπλα στα παιδιά σε όλη αυτή την προσπάθεια βρίσκεται η δασκάλα τους κ. Μαρίνου Παναγιώτα και η μουσικός κ. Θεοδοσίου Αικατερίνη, η οποία συνέθεσε τη μουσική και παίζει πλήκτρα στην παρούσα εκτέλεση. Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών ενώ την αφίσα φιλοτέχνησε η μαθήτρια Γαβριηλίδη Μαρή.

 

Τελευταίες ειδήσεις