Δύο ξεχωριστές υποψηφιότητες στην πρώτη γραμμή των δημοτικών εκλογών για την Καλλιθέα

Αιμιλία Τρυτσιώνη - Χριστίνα Τάτση [IMAGE: kallitheaonline.gr] Αιμιλία Τρυτσιώνη - Χριστίνα Τάτση [IMAGE: kallitheaonline.gr]
21 Απρ
2019

Σπάνια συναντά κανείς νέα παιδιά σε εκδηλώσεις ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος με ειδικούς αγορητές. Σε μια από αυτές τις εκδηλώσεις προ ημερών στην Καλλιθέα για το μέλλον των Τζιτζιφιών, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Χριστίνα και την Αιμιλία. Καλοντυμένες, παρακολουθούσαν με προσοχή τις ομιλίες κρατώντας σημειώσεις και συζητώντας μεταξύ τους.

Η Αιμιλία Τρυτσιώνη είναι 18 ετών σπουδάζει Βρεφονηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά, χειρίζεται ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με κάθε ευκαιρία πιστοποιεί τις γνώσεις της σε ειδικά σεμινάρια και εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις γνωστού καταστήματος. 

"Θέλω να είμαι κοντά στην πόλη μου"
“Είμαι γέννημα θρέμμα Καλλιθέατισσα όπως και ολόκληρη η οικογένεια μου από τους παππούδες μου” δηλώνει.

“Ήμουν πάντα ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας από το σχολείο, στα μαθητικά φεστιβάλ, σε σχολικούς διαγωνισμούς, στα πενταμελή και στα δεκαπενταμελή του Γυμνασίου και του Λυκείου. Και αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση να είμαι υποψήφια για να είμαι “κοντά” στην πόλη μου, έχω ιδέες και όρεξη να κάνω πράγματα για την Καλλιθέα”.

Η Χριστίνα Τάτση είναι 20 ετών, σπουδάζει Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, εργάζεται στην Καλλιθέα, συμμετέχει στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, μιλά Αγγλικά και Γερμανικά, και έχει συμμετάσχει σε μοντελοποιημένα συμβούλια του ΟΗΕ τα οποία πραγματοποιούνται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

"Δεν μπορούμε να λείπουμε από το μέλλον μας"
Γέννημα θρέμμα Καλλιθέας δηλώνει και η Χριστίνα διεκδικώντας την ψήφο μας.
“Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν εμείς οι νέοι δεν είμαστε μέσα στα πράγματα, στα κέντρα των εξελίξεων, άλλοι θα αποφασίζουν για εμάς κι όχι εμείς. Δεν μπορούμε να λείπουμε από το μέλλον μας". 

Η Αιμιλία Τρυτσιώνη και η Χριστίνα Τάτση είναι υποψήφιες κοινοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Τελευταίες ειδήσεις