Η μαγεία των Χριστουγέννων άγγιξε την Καλλιθέα - 10 μοναδικά στιγμιότυπα που ζέσταναν τις καρδιές των Καλλιθεατών

Η μαγεία των Χριστουγέννων άγγιξε την Καλλιθέα - 10 μοναδικά στιγμιότυπα που ζέσταναν τις καρδιές των Καλλιθεατών
09 Δεκ
2018

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική, την ορχήστρα «Συγχορδία» και την Παιδική – Εφηβική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης» άναψε το δένδρο των Χριστουγέννων ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο πάρτυ στην Καλλιθέα άρχισε μερικά λεπτά αργότερα με συναυλία από την Ντέμη και τον Βαγγέλη Κακουριώτη με την ραδιοφωνική παραγωγό του Music 89,2 Μελίνα Κόκκορη στην παρουσίαση.

christmas-2018-015

christmas-2018-016

christmas-2018-008

Οι μικροί Καλλιθεάτες στο «Χωριό του Αϊ Βασίλη» στην πλατεία Δαβάκη είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους ήρωες του Nickelodeon, τον Marsall των Paw Patrol , τον Μπομπ Σφουγγαράκη αλλά και την Ντόρα την Μικρή εξερευνήτρια.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα συνεχισθούν μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2019. Στην διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην πλατεία Δαβάκη, ο Αϊ Βασίλης θα συγκεντρώνει τα γράμματά των παιδιών, ενώ ένα ξωτικό θα δημιουργεί μπαλονοκατασκευές. Όλα τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν Face painting και καθημερινά 10:00-21:00 με χαμηλό εισιτήριο θα μπορούν να παίζουν ασταμάτητα στο Τραινάκι, το Carousel, το Τραμπολίνο, την Παγοτσουλήθρα και ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στα φουσκωτά και στις βάρκες του πειρατή.


christmas-2018-018
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης, Μανώλης Κωστάκης

christmas-2018-013

christmas-2018-012

Στην πλατεία Κύπρου, «Το σπίτι της αγάπης» από 15/12 έως 31/12 ώρες 10:00-13:00 & 16:00-20:00, σε συνεργασία με τη Δ/νση κοινωνικής πολιτικής θα συγκεντρώνονει τρόφιμα , παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης.

christmas-2018-003

christmas-2018-010

christmas-2018-011

Ταυτόχρονα, εορταστικές εκηλώσεις με πολλές εκπλήξεις θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Θέατρο, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Καλυψώ” και στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”.

christmas-2018-009



 

Τελευταίες ειδήσεις