Θρασύτατη κλοπή στην Καλλιθέα - Άδειασαν τα πορτοφόλια του προσωπικού γνωστού σούπερ μάρκετ

Θρασύτατη κλοπή στην Καλλιθέα -  Άδειασαν τα πορτοφόλια του προσωπικού γνωστού σούπερ μάρκετ
05 Δεκ
2018

Πάγωσαν το απόγευμα της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ "Μασούτης" στην Καλλιθέα όταν είδαν να λείπουν από τις τσάντες τους πορτοφόλια, χρήματα και τα κλειδιά των οχημάτων τους.

Δράστες της θρασύτατης κλοπής δύο νεαροί, γνωστοί στις Αρχές για την δράση τους στις περιοχές Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Αφού μπήκαν στο κατάστημα επί της οδού Αθηνάς, κατευθύνθηκαν σε σημείο που οδηγεί στην αποθήκη. Συνέχισαν την πορεία τους σε χώρο όπου οι εργαζόμενοι αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (μπουφάν, τζάκετ, τσάντες, πορτοφόλια) και ανενόχλητοι αφαίρεσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Εξερχόμενοι του καταστήματος χωρίς να τους υποψιασθεί κανείς, έχοντας αρπάξει και ότι κλειδιά οχημάτων βρήκαν, έφυγαν σαν κύριοι με όχημα εργαζομένου μάρκας SUZUKI, το οποίο είχε σταθμεύσει σε μικρή απόσταση από την είσοδο του καταστήματος.

Όταν μια από τις υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ αναζήτησε το πορτοφόλι της, συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Είναι η ίδια που λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσε ότι έλειπε και το αυτοκίνητο της, για το οποίο ακόμα πληρώνει δόσεις...

Όπως αναφέρουν εργαζόμενοι του καταστήματος, είχαν ξαναδεί τους 2 νεαρούς να μπαίνουν στο κατάστημα τις προηγούμενες ημέρες υποδυόμενοι τους πελάτες.

"Μόνη λύση η αυτοδικία"
Περίπου 20 λεπτά πριν μπουκάρουν στο σούπερ μάρκετ, οι δύο νεαροί δράστες απο κοινού με ένα ακόμη άτομο επιχείρησαν να αρπάξουν τα χρήματα από το συρτάρι ταμείου καταστήματος επί της οδού Δημοσθένους, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο έμειναν έξω από το κατάστημα να φυλάνε τσίλιες, όταν είδαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να αποχωρεί.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επέστρεψε καθώς έκρινε ύποπτους τους νεαρούς και έπιασε κυριολεκτικά τον έναν απο αυτούς την στιγμή που ετοιμαζόταν να ανοίξει το συρτάρι του ταμείου και τον πέταξε έξω από το κατάστημα σχεδόν κλωτσηδόν.
Όπως ανέφερε, έκρινε ύποπτη την παρουσία τους και επέστρεψε γιατί φοβήθηκε μήπως βλάψουν την μητέρα του η οποία εκείνη τη στιγμή εργαζόταν σε εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

"Είμαστε απροστάτευτοι. Μόνη λύση είναι η αυτοδικία. Αν ρωτήσετε εδώ στη γειτονιά δεν υπάρχει κατάστημα που να μην έχουν μπει. Γύρισα γιατί φοβήθηκα για την μάνα μου με τόσα που ακούμε. Κι όταν τον είδα επάνω από το ταμείο, τρελάθηκα. Αφού βεβαιώθηκα ότι η μητέρα μου είναι καλά, τον πέταξα έξω. Μετά από λίγη ώρα άκουσα ότι μπηκανε στο σούπερ μάρκετ".

 

Τελευταίες ειδήσεις