Κάρναβος σε Ψαλιδόπουλο: "Εξαργυρώνεις τα προεκλογικά σου γραμμάτια στα συμφέροντα στη μαρίνα"

Κάρναβος σε Ψαλιδόπουλο: "Εξαργυρώνεις τα προεκλογικά σου γραμμάτια στα συμφέροντα στη μαρίνα"
23 Σεπ
2016

Με βαριές αιχμές για ακόμη μια φορά απάντησε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος προς την πλευρά Ψαλιδόπουλου. 
(Δείτε εδώ την τοποθέτηση του κ. Ψαλιδόπουλου)

Ο δήμαρχος Καλλιθέας απαντώντας στον κ. Ψαλιδόπουλο τον τρόλαρε λέγοντας του να αλλάξει το όνομα της παράταξης του, ενώ του απέδωσε ότι βιάζεται να παραδώσει ως αθώες περιστερές τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της μαρίνας. 

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάματα από την απάντηση του δημάρχου Καλλιθέας

"Εαν προτίθεται να συνεχίσει να είναι μονοθεματικές οι τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο, ήδη εξήντλησε το χρόνο μόνο για τα ζητήματα της μαρίνας, να αλλάξει το όνομα της παράταξης του. Πως το λέει... η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, να βάλει η Μαρίνα Μπροστά, είναι μια από τις ονομασίες που θα του πρότεινα"

"Ο συνάδελφος βιάζεται να καθαρίσει αυτή την υπόθεση και να αποδώσει τους όποιους εμπλεκόμενους στην κοινωνία ως "αθώες περιστερές". Αποδίδει δε σε εμάς την πρόθεση να ποινικοποιήσουμε αυτή την διαδικασία. Εγώ νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση έρχεται από άλλες παρατάξεις που μας εγκαλούν γιατί δεν το κάνουμε. Υπάρχουν δύο παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο που μας λένε γιατί δεν έχετε πάει στον Εισαγγελέα"

"Εμείς λοιπόν κύριοι θα τελειώσουμε τα πάντα είτε αρέσει σε ορισμένους σε αυτήν πόλη που έχετε αναλάβει εργολαβικά να εκπροσωπείτε, είτε όχι. Η μαρίνα θα έχει ειδικό κανονισμό, ο δήμος και η κοινωνία θα εισπράττει χρήματα από τη μαρίνα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του"

"Θα σας συμβούλευα λοιπόν πριν αναλώνετε όλο τον χρόνο σας για τη μαρίνα να περιμένετε την Δικαιοσύνη"

"Θέλω να σας επιστρέψω την φράση που αναφέρατε περί "θρασύ ζήλου"της διοίκησης εσάς. Γιατί πιστεύω ότι εσείς επιδεικνύετε θρασύ ζήλο σε αυτήν την υπόθεση ως εξαργύρωση προεκλογικών γραμματίων στα ποικιλώνυμα συμφέροντα στη μαρίνα".

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

Τελευταίες ειδήσεις