Ντυμένος... αστυνομικός ο μαστροπός της 15χρονης προκαλούσε την Αστυνομία να τον συλλάβει - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ντυμένος... αστυνομικός ο μαστροπός της 15χρονης προκαλούσε την Αστυνομία να τον συλλάβει - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
30 Ιουλ
2016

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 8-7-2016 στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Το kallitheaonline με αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκάλυψε από τις 13 Ιουλίου φωτογραφίες του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Αυτό είναι το κάθαρμα που εξέδιδε την 14χρονη στην Καλλιθέα

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης προς τέλεση πλειόνων εγκλημάτων αρπαγής ανηλίκων, της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του ανηλίκου σε ανήθικες ασχολίες, της μαστροπείας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων από κερδοσκοπία, της λαθρεμπορίας και της παράνομης κατοχής τερματικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΒΑΛΚΑΝΟ Αθανάσιο του Βασιλείου και της Ελευθερίας, γεν. το 1968 στη Λαμία.

29072016gada001

29072016gada002

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 26-1-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ανατριχιαστικές περιγραφές παιδόφιλων για την ανήλικη
Σήμερα αποκαλύπτουμε μια ακόμα φωτογραφία του από κάποιο αποκριάτικο πάρτυ στο οποίο πήγε ντυμένος... αστυνομικός προκαλώντας να τον συλλάβουν. Όπερ και εγένετο.

vlkn-003

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι η ανήλικη ήταν... ανήλικη κι ότι μόνη της η 15χρονη προωθούσε τον εαυτό της στα κοινωνικά δίκτυα. 

Η απόλυτη φρίκη

Τον διαψεύδουν όμως οι περιγραφές των "πελατών" του κυκλώματος του. Δείτε τι αναφέρει ένας από τους παιδόφιλους "πελάτες" του κυκλώματος σε κριτική του στην σελίδα του "σπιτιού" της Καλλιθέας για την ανήλικη δηλώνοντας μάλιστα ότι... δεν έμεινε ικανοποιημένος...

vlkn-004

 

Τελευταίες ειδήσεις