Ανακατασκευάζονται με προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά οι παιδικές χαρές στην Καλλιθέα

Ανακατασκευάζονται με προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά οι παιδικές χαρές στην Καλλιθέα
08 Μαρ
2016

Στα παιδιά της Καλλιθέας παρέδωσε ο Δήμος Καλλιθέας προ ημερών ακόμα μία ανακαινισμένη παιδική χαρά, η οποία γέμισε με παιδικές φωνές, χαμόγελα και παιχνίδια από παιδιά που παραβρέθηκαν με τους δασκάλους και τους γονείς τους στη γιορτή επαναλειτουργίας.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά παιδική χαρά, στην οδό Ψηλορείτου (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο) που ο Δήμος Καλλιθέας ανακατασκεύασε και παρέδωσε τους τελευταίους μήνες στους κατοίκους με προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά προκειμένου να απολαμβάνουν ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Ο Δήμος Καλλιθέας αυτές τις ημέρες προχωράει και στην ανακατασκευή της μεγάλης παιδικής χαράς της πλατείας Δαβάκη όπου τοποθετείται καινούργιο δάπεδο. Επιπλέον σε άλλες τέσσερεις παιδικές χαρές τοποθετείται καινούργιο χαλίκι ή άμμος και τους επόμενους μήνες παραδίδεται στους δημότες και η παιδική χαρά στις Τζιτζιφιές που και αυτή παραμένει κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης της παιδικής χαράς επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την οικογένεια και τα παιδιά να υπάρχουν ασφαλείς παιδικές χαρές και γι αυτό κάνουμε μεγάλο αγώνα από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουμε γίνεται με δικά σας χρήματα, τα χρήματα των φορολογουμένων και ότι εμείς πρώτοι στο δήμο οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση τους. Όμως και οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτοί πρέπει πρώτοι από όλους να προστατεύουν την περιουσία τους. Σας καλώ λοιπόν, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την παιδική μας χαρά καλοσυντηρημένη, ζωντανή και όμορφη αν είναι δυνατόν για πάντα».

Τελευταίες ειδήσεις