Έξι νέοι θεσμοί που έδωσαν ζωή στην πόλη της Καλλιθέας

Έξι νέοι θεσμοί που έδωσαν ζωή στην πόλη της Καλλιθέας
22 Απρ
2019

Η Καλλιθέα μετά από πάρα πολλά χρόνια στο περιθώριο έχοντας χάσει την χρυσή ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, επιτέλους προβάλλεται, κερδίζει επισκέπτες, μπαίνει στο επίκεντρο.

Με έξι νέους θεσμούς που έδωσαν πνοή και ζωή στην πόλη, η Καλλιθέα πρωταγωνιστεί στα κοινωνικά δρώμενα του λεκανοπεδίου και έχει πολλά να περιμένει από την εξωστρέφεια των τελευταίων πέντε ετών.

Το Kallithea Night Run, η Ημέρα Ποδηλάτου, η Γιορτή Παραγωγών, οι δράσεις για την Τοπική Οικονομία με συμμετοχή στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία Love Your Local Market, και οι επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις και δράσεις για την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ και τον σεβασμό των πεζών, είναι μόνο μια πτυχή των δραστηριοτήτων που ενισχύουν την φυσιογνωμία και την εξωστρέφεια της πόλης.

Η μετεξέλιξη των έξι αυτών νέων θεσμών αλλά και η ίδρυση νέων αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η νέα διοίκηση του δήμου Καλλιθέας είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευθεί όλα τα προσφερόμενα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου η Καλλιθέα να ανακτήσει την θέση που της αξίζει μεταξύ των δήμων όλης της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Καλλιθέας έχει βραβευθεί με τα Bravo Awards για την δράσεις του στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς με το Βραβείο για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες.

kallithea 6 neoi thesmoi 3
Γιορτή Παραγωγών

kallithea 6 neoi thesmoi 2
Ελευθερία στις διαβάσεις

kallithea 6 neoi thesmoi 1
Kallithea Night Run

kallithea 6 neoi thesmoi 4
Καλλιθέα, Πόλη για ποδήλατο

kallithea 6 neoi thesmoi
Ημέρα Ποδηλάτου

Τελευταίες ειδήσεις