Μπροστά ο Κάρναβος σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα

Μπροστά ο Κάρναβος σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
24 Μαϊ
2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:35

Με καθαρή διαφορά μπροστά ο Δημήτρης Κάρναβος σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα.

>>>

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:10

Σε σχετικά ήρεμο κλίμα διεξάγονται μέχρι αυτήν την ώρα οι εκλογές στην Καλλιθέα.

Νωρίτερα σημειώθηκε μικροεπεισόδιο σε εκλογικό τμήμα της Σιβιτανιδείου με εκπρόσωπο κόμματος να δίνει ψηφοδέλτια σε πολίτες. Οι εκπρόσωποί των άλλων παρατάξεων ζήτησαν από την Αστυνομία να τον απομακρύνει.

Επίσης στο ίδιο εκλογικό διαμέρισμά έγινε επίπληξη σε δύο δικαστικούς αντιπροσώπους γιατι επιχειρούσαν να επηρρεάσουν τους ψηφοφόρους υπέρ συγκεκριμενου υποψηφίου.

>>>

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Σε μερικές ώρες ανοίγουν οι κάλπες για τις κρισιμότερες δημοτικές εκλογές στην ιστορία της πόλης από το 1950.

Υποψήφιοι, η Βάσω Μαργαρίτη και ο Δημήτρης Κάρναβος. 

Συνειδητά το kallitheaonline δεν τρέχει έναν από τους δυό περισσότερο από τον άλλον, όπως κάνουν άλλοι.
Γιατί θέλουμε ο λαός της πόλης να κρίνει. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποκλείσει έναν από τους δύο, όπως έκαναν άλλοι. Πράγματι, θέλουμε ο λαός της πόλης να κρίνει.

Η αυριανή απόφαση του λαού της Καλλιθέας θα υποδείξει ποιός είναι ο καταλληλότερος από τους δύο για να διοικήσει έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας. 

Και οι δύο απολαμβάνουν μια υψηλή θέση στην εκτίμηση μας. Συνεπώς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανέναν από τους δυό. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το γλυκανάλατο... "λευκό" ή το "ίσες αποστάσεις και από τους δύο", που ακούμε στην πόλη τελευταία. Αλλά έχει να κάνει ξεκάθαρα με το εξής: Αυτές οι εκλογές, όπως όλες, αφορούν τους πολίτες και την καθημερινότητα τους και καθόλου την πολιτική ενημέρωσης που θα ακολουθήσει ένα Μέσο. 

Η ευθύνη για το ποιός από τους δύο θα οδηγήσει την Καλλιθέα στο 2020 πρέπει να είναι πρωτίστως ευθύνη των δημοτών. Και όχι ενός Μέσου, υπό την έννοια ότι ένα Μέσο μπορεί να επηρρεάσει στην γνώμη των δημοτών. 

Θα χαλάσουμε το χατήρι κάποιων που ενδιαφέρονται σοβαρά για τον έναν ή τον άλλον. Αλλά εσείς οι άλλοι που κάποιοι ενδεχομένως είστε δίπλα τους για το συμφέρον σας, την επόμενη ημέρα αν κάποιος από τους δύο δεν εκλεγεί, θα τους εγκαταλείψετε. Εμείς θα είμαστε εδώ, μαζί με τον Κάρναβο και την Μαργαρίτη στην μάχη με την κεντρική εξουσία για ένα καλύτερο αύριο στην Καλλιθέα. 

Αλλά θα χαλάσουμε και το χατήρι των αδιάφορων αλλά μόνιμα διαμαρτυρομένων δημοτών αυτής της πόλης. Δεν θα τους δώσουμε την ευκαίρία, όσον αφορά το kallitheaonline και μόνο μέχρι του βαθμού που μπορούμε να επηρρεάσουμε την κοινή γνώμη της πόλης, να ισχυρισθούν ότι παρασύραμε υπέρ του ενός ή του άλλου τους δημότες. 

Θα τους κρίνετε, όλοι οι υπόλοιποι, οι συνειδητοποιημένοι και ενεργοί πολίτες της Καλλιθέας, θα συγκρίνετε τις προγραμματικές τους θέσεις, τις προτάσεις του για το αύριο, το πως οραματίζονται την πόλη. Και θα τους ψηφίσετε ή όχι, σύμφωνα με το ποιός είναι καλύτερος και σύμφωνα με τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. 

Αν οι ίδιοι, Κάρναβος και Μαργαρίτη, κατάφεραν να ταξιδέψουν τα μηνύματα τους καλά μέσα στην πόλη, το αποτέλεσμα έχει κριθεί ήδη. 

Με αυτά τα λόγια κλείνουμε τον ενημερωτικό κύκλο της προεκλογικής περιόδου στην Καλλιθέα για τις δημοτικές εκλογές του 2014.

Καλή επιτυχία και στους δύο! Και τους δυό τους γνωρίζουμε, και για τους δυό γνωρίζουμε τι έχουν προσφέρει στην πόλη. Ας κερδίσει ο καλύτερος, αυτή πρέπει να είναι η απόφαση της Καλλιθέας! 

Από αύριο νωρίς το πρωί το kallitheaonline θα ενημερώνει με ανταποκρίσεις από τα εκλογικά τμήματα, μέχρι να κλείσει η κάλπη και να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Τελευταίες ειδήσεις