Η δημοσκόπηση & τα "γαλλικά" που "τίναξαν" στον αέρα την τηλεδιάσκεψη στην Καλλιθέα

Η δημοσκόπηση & τα "γαλλικά" που "τίναξαν" στον αέρα την τηλεδιάσκεψη στην Καλλιθέα
15 Οκτ
2020

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Καλλιθέας αλλά και το κοινό που παρακολουθούσε διαδικτυακά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Ασκούνη, Παναγιώτης Γαλανόπουλος ξεχνώντας ίσως ότι η τηλεδιάσκεψη ήταν στον αέρα επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κυριακόπουλο, ενώ στην τηλεδιάσκεψη έπεσε "μαύρο".

Κατ’ επανάληψη ο κ. Γαλανόπουλος έχει συμπεριφερθεί απρεπώς κατά τις συνεδριάσεις του θεσμικού οργάνου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά χθες ξεπέρασε κάθε όριο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρόσφατη δημοσκόπηση η παράταξη του κ.Ασκούνη εμφανίζεται καταρρακωμένη και τα ποσοστά της συρρικνώνονται σε όλους τους δείκτες. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί όλο και περισσότερο τα στελέχη του κ. Ασκούνη χάνουν την ψυχραιμία τους.


Αξίζει να αναφερθεί ότι την τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας εχθές Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, αναμετέδιδε ζωντανά από την πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης η επίσημη σελίδα της δημοτική παράταξης ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ του κ.Ασκούνη, απ' όπου και προέρχεται το ηχητικό ντοκουμέντο.

Στην δημοτική παράταξη ήθελαν να εγκαινιάσουν εχθές έναν νέο τρόπο επικοινωνίας των θέσεων της με τους πολίτες, λογάριαζαν όμως χωρίς το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του κ. Γαλανόπουλου.


Μετά τα... "γαλλικά" έπεσε «μαύρο» στην 
απ’ ευθείας μετάδοση όταν η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, ενώ το βίντεο κατέβηκε και από την σελίδα.

Πάντως, ο κ. Ασκούνης διακόπτοντας τον κ. Γαλανόπουλο χαρακτήρισε "απαράδεκτη" την στάση του.


Η παράταξη της διοίκησης του δήμου παρέμεινε ψύχραιμη, ενώ απηυδησμένη αποχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Δείτε το
Τελευταίες ειδήσεις