Μαργαρίτη: "Ούτε μια ψήφος χαμένη, έχουμε κάνει πολύ μεγάλο έργο και πρέπει να το συνεχίσουμε"

 

askounis-sthrizei-margarith-001 9

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα πριν την κρίσιμη και τελευταία Κυριακή, συζήτησε με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης της "Όλα για την Καλλιθέα μας" η υποψήφια δήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, σε συνάντηση που έγινε στο εκλογικό κέντρο της οδού Δαβάκη, το βράδυ της Παρασκευής.

eklogiko-kentro-2h-kyriakh 3

eklogiko-kentro-2h-kyriakh 7

Η Βάσω Μαργαρίτη ανέλυσε τις τελευταίες λεπτομέρειες και όλοι μαζί εξέφρασαν την πίστη τους για την τελική νίκη που βρίσκεται πλέον πολύ κοντά.

eklogiko-kentro-2h-kyriakh 11

Σε αυτή τη συνάντηση παρεβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά τη στήριξη του στο συνδυασμό της κ. Βάσως Μαργαρίτη αλλά και τη πίστη του στο νικηφόρο αποτέλεσμα.Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση της υποψήφιας δημάρχου Καλλιθέας, Βάσως Μαργαρίτη με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, κατέφθασαν στα γραφεία του συνδυασμού και ο πρώην αρχηγός επί σειρά ετών της παράταξης της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο κ. Ιωάννης Χατζόπουλος, η δημοτική σύμβουλος, κ. Δήμητρα Καπούτση-Καστάνη και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύβουλος, κ. Γιάννης Κατσούρης. Ενώ, νωρίτερα δήλωσε τη στήριξη του και ο κ. Εμμανουήλ Γάλλος, υιός του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας κ. Ιωάννη Γάλλου.

eklogiko-kentro-2h-kyriakh 15

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα της κ. Μαργαρίτη δήλωσε και ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, κ. Πεχλιβανίδης.

 

Τελευταίες ειδήσεις