Τα 19+1 ακίνητα του Δημήτρη Κάρναβου και το σπίτι των αστέγων της Καλλιθέας που δεν έγινε ποτέ

Τα 19+1 ακίνητα του Δημήτρη Κάρναβου και το σπίτι των αστέγων της Καλλιθέας που δεν έγινε ποτέ
08 Οκτ
2023

Σε λίγες ώρες ο δήμαρχος Καλλιθέας με τον άστεγο πίσω από το προεκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Κύπρου δεν θα ανέχονται ο ένας τον άλλον. Ο άστεγος θα συνεχίζει να κοιμάται στο παγκάκι του και ο Δημήτρης Κάρναβος θα συνεχίσει να επιβλέπει τις εργασίες στο νεοαποκτηθέν διώροφο του για να ξυπνάει με θέα το «Νιάρχος»

Το πόθεν έσχες του δημάρχου Καλλιθέας είναι όσο εντυπωσιακό δείχνει. Μισθούς, καταθέσεις σε τράπεζες, μετοχές, ακίνητα, οχήματα και επιχειρήσεις, κ.α. περιλαμβάνει το κοινό πόθεν έσχες με την σύζυγο του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου. Αλλά υπάρχει κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα δεδομένα της εποχής.

Ειδικότερα, στο πόθεν έσχες του  για το 2021 εντοπίζονται εισόδηματα 93.657 ευρώ ετησίως μαζί με τη σύζυγό του, τραπεζικές καταθέσεις 191.837 ευρώ, 19 εγγραφές ακινήτων στην περιοχή της Καλλιθέας και του Πήλιου, 2 εγγραφές οχημάτων, ενώ, μετέχει μαζί με τη σύζυγό του σε 2 επιχειρήσεις.

Επιχειρηματικά ο Δημήτρης Κάρναβος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται στον χώρο των φωτοβολταϊκών αλλά και στις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Όμως, δεν είναι τόσο ο αριθμός των ακινήτων του δημάρχου Καλλιθέας που κινούν την περιέργεια (ορισμένα τα έχει κληρονομήσει), αλλά η απόκτηση δύο οικοπέδων το 2020 σε περιοχή της Καλλιθέας, κυρίως όμως ένα διώροφο 5ου και 6ου ορόφου μεγάλης αξίας (έτος απόκτησης 2023) με θέα το Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος».

Ωστόσο, ακόμα και εκείνο το εκείνο το σπίτι των αστέγων στην Καλλιθέα που θα μπορούσαν να βρίσκουν έστω καθαρά ρούχα, να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο δεν έγινε ποτέ, άλλη μια υπόσχεση της διοίκησης Κάρναβου που έμεινε να αντηχεί στην πόλη όπως δεκάδες άλλες που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Τελευταίες ειδήσεις