Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο δημαρχείο Καλλιθέας - Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο δημαρχείο Καλλιθέας - Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο
02 Ιουν
2017

Με ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από το προσωπικό του αρχείο απηύθυνε το ύστατο χαίρε στον πρώην Πρωθυπουργό και Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος. 

kmhtostakis-sthn-kallithea
Φεβρουάριος 1989. Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαλιδόπουλος υποδέχεται στο (παλαιό) Δημαρχείο της Καλλιθέας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, συνοδευόμενο από τον βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Παναγιώτη Σκανδαλάκη. Στη φωτογραφία (δεξιά) εικονίζονται ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Αντωνακάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Νίκη Παππά.

Το φωτογραφικό ντουκουμέντο ο κ. Ψαλιδόπουλος και με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου, συνόδευσε με συλληπητήρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συλλυπητήρια επιστολή αναφέρεται:
"Ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος περιβάλλει με ιδιαίτερη εκτίμηση τη συμβολή του εκλιπόντος στη σταθερότητα και την προαγωγή των ελληνορωσικών σχέσεων σε ενίοτε εξαιρετικά περίπλοκες διεθνείς και εσωτερικές περιστάσεις. Έκφραση αυτού του διακεκριμένου ρόλου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη υπήρξε η καθοριστική συμμετοχή του στη διαμόρφωση του ακόμη εν ισχύϊ συμβατικού πλαισίου των υφισταμένων σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την οποία χαρακτήρισαν η αξιοπιστία των θέσεων, όπως και η προσήλωσή του στην αξία της διεθνούς συνεργασίας προς όφελος της ειρήνης".

Τελευταίες ειδήσεις