Βακαλόπουλος από τις Τζιτζιφιές: 8 Οκτώβρη γεμίζουμε τις κάλπες με γαρύφαλλα

Βακαλόπουλος από τις Τζιτζιφιές: 8 Οκτώβρη γεμίζουμε τις κάλπες με γαρύφαλλα
01 Οκτ
2023

Σε μαχητικό κλίμα έγινε το πρωί του Σαββάτου η σύσκεψη- συζήτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας σε καφέ των Τζιτζιφιών με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Βακαλόπουλο. Ο κ. Βακαλόπουλος κάλεσε τον λαϊκό κόσμο της περιοχής να κάνει κριτήριο τις ανάγκες του και την επόμενη Κυριακή να του δώσει δύναμη, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια.

Παρέμβαση έγινε από την Ελευθερία Πελέκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Νότιου Τομέα Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία επεσήμανε την επιλεγμένη «βουβαμάρα», όπως είπε, που επικρατεί από όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους στην περιφέρεια, προκειμένου να κρύψουν από τον λαό όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που διαδοχικά έχουν ψηφίσει και εφαρμόσει οι περιφερειακές αρχές ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.

Παρεβρέθηκαν επίσης ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και επί σειρά ετών επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας και η Χρύσα Κακουλίδου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Βάζοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες μας στις 8 Οκτώβρη γεμίζουμε τις κάλπες με γαρίφαλα, δυναμώνουμε τη Λαϊκή Συσπείρωση παντού και εκλέγουμε περισσότερους αγωνιστές στο Δημοτικό και Περιφερειακό συμβούλιο» τόνισε ο Γιάννης Βακαλόπουλος.

laikh syspeirosh lux 02

 

Τελευταίες ειδήσεις