Χρήστος Πιλάλης: Είμαστε πραγματικά δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του - ΑΡΘΡΟ

Χρήστος Πιλάλης: Είμαστε πραγματικά δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του - ΑΡΘΡΟ
01 Οκτ
2023

Έχουμε σχεδιάσει και μελετήσει ένα συγκροτημένο και ολοκληρωμένο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα δράσεων και έργων. Στόχος μας ως νέα διοίκηση της Περιφέρειας, είναι να αξιοποιήσουμε και να διεκδικήσουμε όλες τις δυνατότητες που δημιουργούν τα νέα χρηματοδοτικά πλαίσια που διατίθενται στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και στον εθνικό προϋπολογισμό μέσα από επαναδιαπραγμάτευση και ανασχεδιασμό προτεραιοτήτων και επιλογών.

Παναττικές προτεραιότητές μας είναι:

Το Kυκλοφοριακό: έχουμε έτοιμο πλήρες μελετητικό έργο με σύστημα δράσεων διαχειριστικών και κατασκευαστικών παρεμβάσεων προς συζήτηση με τους Δήμους και την Κυβέρνηση

Υποδομές Ανάπτυξης: Θα υλοποιήσουμε με αξιοπιστία εντός χρονοδιαγραμμάτων σημαντικά έργα υποδομών και θα ανασχεδιάσουμε τη λειτουργικότητα του δικτύου των μεγάλων οδικών αξόνων με στόχο την ανασυγκρότηση του υφιστάμενου αστικού ιστού.

Διαχείριση Απορριμμάτων: Είναι απόλυτη προτεραιότητα μας η διαχείριση των απορριμμάτων - λυμάτων καθώς υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα έργα επεξεργασίας λυμάτων. Μεταξύ άλλων επανασχεδιάζουμε την Στρατηγική διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική. Θα ολοκληρώσουμε τα εργοστάσια επεξεργασίας εντός της θητείας μας.

Πολιτισμός: Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την μοναδική ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής της Αττικής και να τη συνδέσουμε με ένα δυναμικό παρόν, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αναζωογόνηση της σύγχρονης δημιουργίας, της κοινωνίας και της οικονομίας του τόπου.

Μετά τις 8 Οκτώβρη η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής του Γιώργου Ιωακειμίδη, θα είναι πραγματικά δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του.

Είμαι ο Χρήστος Πιλάλης

Είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη, στο Νότιο Τομέα Αθήνας ( Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Γλυφάδα, Ελληνικό - Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο-Ταύρο, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο).

Είμαι δάσκαλος, έγγαμος, με ένα γιο και ζω στην Καλλιθέα. Έχω μεταπτυχιακό στη Στατιστική. Είμαι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, διεθνής εκπαιδευτής και διεθνής διαιτητής στο σκάκι.

Διετέλεσα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ, του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, υπεύθυνος Αθλητισμού της ΚΕ του ΣΥΝ.

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την εκπαιδευτική πολιτική και αρθρογραφώ για θέματα παιδείας και γενικότερα πολιτικής. Ήμουν Αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείο Θριάσιο Ελευσίνας, Διευθυντής του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Τάσου Κουράκη, Διευθύνων Σύμβουλος στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Διετέλεσα μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Ν.Πουλαντζάς, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της
ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος.

Έχω εργαστεί για 9 χρόνια σε μεγάλη ιδιωτική Τράπεζα.

Υπήρξα συντονιστής του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών στην Πλατεία Κουμουνδούρου και μέλος του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Τελευταίες ειδήσεις