Ο δήμος Καλλιθέας έσπασε το οικονομικό εμπάργκο της Μιχαηλίδου στο ΠΕΝ - Δικαστικό έγγραφο-βόμβα δικαιώνει όσους πίστευαν από την αρχή ότι το ίδρυμα είναι πεντακάθαρο

Ο δήμος Καλλιθέας έσπασε το οικονομικό εμπάργκο της Μιχαηλίδου στο ΠΕΝ - Δικαστικό έγγραφο-βόμβα δικαιώνει όσους πίστευαν από την αρχή ότι το ίδρυμα είναι πεντακάθαρο
22 Σεπ
2022

Αφού άφησαν την Δόμνα Μιχαηλίδου να διασύρει κατ' εξακολούθηση το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας μέσα από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, στον δήμο Καλλιθέας αποφάσισαν τελικά να πληρώσουν τις οφειλές τους και να σπάσουν το οικονομικό εμπάργκο στο ίδρυμα.

Μόλις εχθές ο δήμος Καλλιθέας εκταμίευσε ένα πολύ σημαντικό ποσό το οποίο όφειλε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας για την εκοικίαση χώρων εντός του ιδρύματος για την στέγαση νηπιαγωγείου του δήμου Καλλιθέας.

Έστω και τώρα, με την στάση του αυτή ο δήμος Καλλιθέας επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στο ίδρυμα. Πάντως, το ποσό αυτό καλύπτει βασικές μόνο ανάγκες του ΠΕΝ.


του Μάνου Μεϊμαράκη


Ωστόσο με ικανό τρόπο ουδείς από τον δήμο Καλλιθέας δεν έχει εξηγήσει ακόμα γιατί πάγωσαν την πληρωμή των οφειλών προς το ΠΕΝ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη επί σειρά μηνών η ανελέητη συκοφαντική επίθεση από φιλοκυβερνητικά μέσα με μαέστρο την εκλεκτή του Μαξίμου, υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, δοθέντος ότι το ΠΕΝ είχε δημοσιοποιήσει προς πάσα κατεύθυνση από τις αρχές του 2022 κιόλας ότι ο οικονομικός πόλεμος της κυβέρνησης στο ίδρυμα θα το οδηγήσει στην καταστροφή.

Τι άλλαξε και ο δήμος Καλλιθέας αποφάσισε να σπάσει το οικονομικό εμπάργκο στο ίδρυμα;...

Ένα δικαστικό έγγραφο-ντοκουμέντο το οποίο κολλάει στον τοίχο την εκλεκτή του Μαξίμου και ρίχνει άπλετο φως στις χυδαιότητες που το περιβάλλον της διακινούσε στα ΜΜΕ σε βάρος του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας.

Παρόλα αυτά, σε εκκρεμότητα παραμένη η χρηματοδότηση ποσού περίπου 235.000 ευρώ για το έτος 2021 από την Περιφέρεια Αττικής προς το ΠΕΝ, χρηματοδότηση την οποία έχει μπλοκάρει με απόφαση της η Δόμνα Μιχαηλίδου - γνωρίζοντας ότι είναι το κύριο χρηματοδοτικό εργαλείο για την λειτουργία του ιδρύματος - απόφαση στην οποία η ίδια έχει πει ότι οδηγήθηκε έπειτα από «καταγγελίες» που δέχθηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών του ιδρύματος. Παρόλα αυτά ενώ προφανώς γνωρίζει ότι οι «καταγγελίες» για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών του ΠΕΝ είναι ανυπόστατες και κατασκευασμένες, εμμένει στον οικονομικό στραγγαλισμό του ιδρύματος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την σκευωρία σε βάρος του ΠΕΝ, μεταξύ διαφόρων άλλων θα κληθεί - αν δεν έχει κληθεί ήδη - σε απολογία για παράβαση καθήκοντος και ένας εκ των στενότερων συνεργατών της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Δείτε επίσης:


Όλη η αλήθεια για το «ορφανοτροφείο – κολαστήριο» της Καλλιθέας – 20 σελίδες εξώδικο στην Δόμνα Μιχαηλίδου – Την καλούν να ζητήσει δημόσια συγνώμη

Αποκάλυψη: Εισαγγελική διάταξη εκθέτει ανεπανόρθωτα την Δόμνα Μιχαηλίδου για το «ορφανοτροφείο - κολαστήριο» - Την κρέμασαν και οι «καταγγέλουσες»

Ηρώ Ζερβάκη - H πρόεδρος του ΠΕΝ σπάει την σιωπή της και στήνει στον τοίχο την Δόμνα Μιχαηλίδου για το «ορφανοτροφείο – κολαστήριο» - «Είναι όλα ψέμματα»

Παπαρούπας: «Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά» - Κεραυνοί κατά της Μιχαηλίδου και βροχή μηνύσεων για την υπόθεση του ΠΕΝ

Κατέρρευσε η χυδαία σκευωρία σε βάρος του ΠΕΝ - Νέα ντοκουμέντα από την δικογραφία - Οι πρώτες μηνύσεις και ειδικό δημοτικό συμβούλιο

Τελευταίες ειδήσεις