Ανοικτά έως τα μεσάνυχτα τα καταστήματα στην Καλλιθέα την Παρασκευή 8 Ιουλίου

Ανοικτά έως τα μεσάνυχτα τα καταστήματα στην Καλλιθέα την Παρασκευή 8 Ιουλίου
08 Ιουλ
2022

Oλοήμερη εκδήλωση «Καλλιθέα, μια πόλη - μια αγορά - ένας προορισμός», συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 8 Ιουλίου από τις 10:00 π.μ. έως και τις 00:00 στους κεντρικούς δρόμους του δήμου Καλλιθέας ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας με το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Στόχος της δράσης είναι η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και η ψυχαγωγία των κατοίκων και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για μια ημέρα γιορτής όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, με καλεσμένη όλη την Αθήνα. Προσφορές, δροσιστικά και γευστικά κεράσματα αλλά και πολλές εκπλήξεις, περιμένουν τους επισκέπτες σε πολλά σημεία της Καλλιθέας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, fire show, πάρτυ με dj’s, ξυλοπόδαρους, led stilt walker, face painting και το μουσικό τρενάκι που υπόσχεται βόλτες και εκπλήξεις στην πλατεία Δαβάκη.

Θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Κύπρου με μεγάλη συναυλία από τους «Enorasis».

Στο μήνυμα του για την σημερινή ημέρα ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος υπογραμμίζει ότι η τοπική αγορά της Καλλιθέας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αγορές σε όλο τον Νότιο Τομέα.

dimitris karnavos this1

«Ο δήμος μας στηρίζει την πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την τοπική μας αγορά, μια από τις σημαντικότερες αγορές σε όλο τον Νότιο Τομέα» ανέφερε ο δήμαρχος Καλλιθέας.


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

kallithea agora 001

kallithea agora 002

kallithea agora 003

Τελευταίες ειδήσεις