Κάρναβος σε ομίλους: "Σπάστε την ομερτά, δώστε τα στοιχεία στον δήμο"

Κάρναβος σε ομίλους: "Σπάστε την ομερτά, δώστε τα στοιχεία στον δήμο"
23 Απρ
2019

“Ο ναυταθλητισμός για εμάς είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, συνδέει την πόλη με την θάλασσα” διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους ναυταθλητικών ομίλων στο δημοτικό συμβούλιο της Μεγάλης Δευτέρας 23 Απριλίου, τονίζοντας ότι η μαρίνα της Καλλιθέας θα διατηρήσει ναυταθλητικό χαρακτήρα. Με προϋπόθεση να συνεργασθούν οι όμιλοι με τον δήμο ώστε να λυθούν οι εκκρεμότητες με τα τέλη ελλιμενισμού παρελθόντων ετών.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Καλλιθέας κάλεσε τους ναυταθλητικούς ομίλους να προσκομίσουν στον δήμο όλα τα στοιχεία που διατηρούν στα αρχεία τους για ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμένιζαν τα σκάφη τους στη μαρίνα Καλλιθέας την περίοδο 2009-2016.

Ειδικότερα, σε έντονο ύφος διεμήνυσε στους εκπροσώπους των ναυταθλητικών ομίλων να σπάσουν την “ομερτά” στη μαρίνα της Καλλιθέας, καλώντας τους στις αγωγές του δήμου Καλλιθέας κατά σκαφάτων για τέλη ελλιμενισμού παρελθόντων ετών, να προσέλθουν ως μάρτυρες υπέρ του δήμου Καλλιθέας.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί εισπράττει ο δήμος χρήματα εκεί που τόσα χρόνια δεν εισέπραττε. Κι αν εσείς είστε τόσο πρόθυμοι, γιατί τόσο καιρό δεν μας φέρατε τα στοιχεία; Αλλά φοβάμαι ότι θα αποκαλυφθεί ότι στην “ομερτά” είναι πολύ περισσότεροι” είπε οργισμένος προς τους εκπροσώπους των ναυταθλητικών σωματείων.

ΔείτεΜάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις