Προβληματισμένος για τις εξελίξεις στην παράταξη του ο Κώστας Ασκούνης - Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μαραγκού

Προβληματισμένος για τις εξελίξεις στην παράταξη του ο Κώστας Ασκούνης - Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μαραγκού
05 Φεβ
2022

Μάταια περιμένει ο Κώστας Ασκούνης ένα τηλέφωνο από την Χαριλάου Τρικούπη. Ταυτόχρονα η ανεξαρτητοποίηση της δημοτική συμβούλου, Βανέσας Μαραγκού εντείνει τις ανησυχίες στην παράταξη του πρώην δημάρχου Καλλιθέας. 

Απ΄ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμία πρόθεση αξιοποίησης του Κώστα Ασκούνη από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη το οποίο στόχο έχει να δώσει βήμα σε νέους και άφθαρτους συνεργάτες.

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον επί 16 χρόνια δήμαρχο Καλλιθέας και πρώην αντιπρόεδρ της ΚΕΔΕ.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία η ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής συμβούλου Καλλιθέας, Βανέσας Μαραγκού, από την δημοτική του παράταξη.

Μάλιστα και η κ. Μαραγκού σε μια πολύ ουσιαστική δήλωση τονίζει την ανάγκη της ανανέωσης σε επίπεδο στελεχών.

«Κατέθεσα σήμερα δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου απο την παράταξη «Προοπτική Ζωής» του κ.Κώστα Ασκούνη και ενημέρωσα τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο με την απόφασή μου αυτή» αναφέρει στην δήλωση της.

«Η ενέργεια μου αυτή δεν αφορά στο παρελθόν και εξακολουθώ να τιμώ τη μέχρι τώρα συμμετοχή μου στην παράταξη του κ. Ασκούνη, πιστεύω όμως ότι η πόλη χρειάζεται για το μέλλον της, ανανέωση σε ανθρώπους και ιδέες για να μπει με δυναμισμό σε μια εποχή προοδου».

Τελευταίες ειδήσεις