Η Σπιτική Κουζίνα με το έντονο κοινωνικό πρόσωπο σε 2 σημεία στην Καλλιθέα

Η Σπιτική Κουζίνα με το έντονο κοινωνικό πρόσωπο σε 2 σημεία στην Καλλιθέα
10 Μαϊ
2017

Η μεγάλη αλυσίδα σπιτικού φαγητού με το κοινωνικό πρόσωπο λειτουργεί ήδη σε 2 σημεία στην Καλλιθέα, εξυπηρετώντας καθημερινά εκατοντάδες ευχαριστημένους Καλλιθεάτες.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της οι νέες Σπιτικές Κουζίνες ενθουσίασαν νέους, οικογενειάρχες, νοικοκυρές, εργένηδες και ηλικιωμένους που δεν έχουν τη δυνατότητα να μαγειρεύουν στο σπίτι αλλά τώρα πλέον έχουν τη λύση.

Στην Σπιτική Κουζίνα όλα τα πιάτα κοστίζουν μόνο από 2,90 ευρώ, προσφέροντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε όλους ανεξαιρέτως, μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης.

spitikh-kouzina 9

Με διαφορετικό μενού κάθε μέρα, οι συνταγές της Σπιτικής Κουζίνας συνάδουν με τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος, την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και σπάνιες συνταγές της γιαγιάς του εμπνευστή του οράματος που κρύβεται πίσω από την Σπιτική Κουζίνα.

Καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο φαγητό μόνο από 2,90 ευρώ
Η ποικιλία φαγητών είναι μεγάλη, από γιουβαρλάκια και παστίτσιο μέχρι γιουβέτσι και μακαρόνια με κιμά, κρέας, χειροποίητες πίτες, αλλά ακόμη και καφέ. Τα φαγητά εξαντλούνται καθημερινά και το μενού είναι διαφορετικό ανάλογα την ημέρα.

spitikh-kouzina 10
Καθημερινή φροντίδα με τις πιό έγκυρες και γνωστές πιστοποιήσεις

Τα υλικά είναι αγνά και ολόφρεσκα από Έλληνες προμηθευτές και παραγωγούς, ταυτόχρονα όμως η Σπιτική Κουζίνα φέρει και τις πιο γνωστές πιστοποιήσεις. Η μεγάλη αλυσίδα φαγητού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλου του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια λόγω της υψηλής ποιότητας, της πιο ανταγωνιστικής τιμής στην αγορά και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης.

Ειδικά γεύματα για αθλητές, διαβητικούς & εργαζόμενους
Καθημερινά προσφέρονται ειδικά γεύματα για διαβητικούς, αλλά και με χαμηλές θερμίδες σε συνεργασία με δίκτυο ειδικών και διαιτολόγων. Όσοι εργάζονται σε περιοχές κοντά σε Σπιτική Κουζίνα θα μπορούν να αξιοποιήσουν και ειδικά πακέτα φαγητού, που έχουν δημιουργηθεί σε ειδική τιμή αποκλειστικά για εργαζομένους που προτιμούν ένα ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο πιάτο στον χώρο εργασίας τους αντί να ανατρέχουν σε λύσεις γρήγορου φαγητού.

Σε δύο σημεία στην Καλλιθέα
Το πρώτο κατάστημα Σπιτικής Κουζίνας στην Καλλιθέα άνοιξε στην οδό Αγίων Πάντων 86 και Θησέως και το 2ο, Ελευθερίου Βενιζέλου 169, στην πλατεία Δαβάκη, μέσα στο γνωστό εμπορικό κέντρο (απέναντι από τον πρώην κινηματογράφο Ετουάλ).

spitikh-kouzina 0Το πρώτο κατάστημα της Σπιτικής Κουζίνας στην Καλλιθέα, επί της οδού Αγίων Πάντων

Η Σπιτική Κουζίνα διανύει σήμερα τον 5ο χρόνο λειτουργίας της και στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Η πρωτότυπη αλυσίδα φαγητού ξεκίνησε ως πρόγραμμα σε συνεργασία με δήμους και σταδιακά άρχισε να επεκτείνεται αυτόνομα με στόχο να προσφέρει πιστοποιημένο και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε όσους το είχαν ανάγκη.

spitikh-kouzina 14
Το δεύτερο κατάστημα της Σπιτικής Κουζίνας στην Καλλιθέα, στο εμπορικό κέντρο της λεωφόρου Θησέως (απέναντι από τον πρώην κινηματογράφο Ετουάλ)

Ήδη λειτουργεί με επιτυχία σε πολυάριθμους δήμους και εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους που αναζητούν ένα ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σαν να το μαγείρευαν οι ίδιοι. Η Σπιτική κουζίνα δεν απευθύνεται μόνο στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες, αλλά και σε ανθρώπους της καθημερινότητας που εκτός από χρήμα θέλουν να εξοικονομήσουν και χρόνο.

Η χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία γρήγορα απασχόλησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στους περισσότερους δήμους της Αττικής όλοι μπορούν να ξεχωρίσουν πλέον τα γνωστά σπιτάκια που άλλαξαν τη ζωή μας.

spitikh-kouzina 17

Η Σπιτική Κουζίνα που όλοι έχουν αγαπήσει ανοίγει συνεχώς σε νέα σημεία. Μετά τις Σπιτικές Κουζίνες στη Γλυφάδα, τη Δάφνη, 2 Σπιτικές Κουζίνες στον Άλιμο, τους Αμπελοκήπους, το Σύνταγμα, στο Γαλάτσι, 2 στην Καλλιθέα, η Σπιτική Κουζίνα ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της σε όλο και περισσότερα σημεία επεκτείνοντας την έντονη κοινωνική της δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Σπιτικής Κουζίνας www.spitikikouzina.gr ή την σελίδα στο facebook όπου αναρτώνται καθημερινά τα Μενού των φαγητών, νέα και προσφορές.

 

Τελευταίες ειδήσεις