Ψυχάρα ο Καλογερόπουλος - Πάλεψε σκληρά 45 ημέρες και τα κατάφερε - Επιστρέφει νικητής μετά την μάχη με τον κορονοϊό

Ψυχάρα ο Καλογερόπουλος - Πάλεψε σκληρά 45 ημέρες και τα κατάφερε - Επιστρέφει νικητής μετά την μάχη με τον κορονοϊό
15 Απρ
2021

Μετά από μια άνιση και σκληρή μάχη με τον κορονοϊό επιστρέφει σταδιακά στην ζωή και την καθημερινότητα του ο ιατρός Τάσος Καλογερόπουλος. 

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας του δήμου Καλλιθέας, Τάσος Καλογερόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις αρχές Μαρτίου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εμβολιασθεί με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του covid, εμβολιασμός για τον οποίο επικρίθηκε αδικαιολόγητα και σε μεγάλη ένταση στην Καλλιθέα.

Κατηγορήθηκε άδικα ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς, παρόλο που και υγειονομικός είναι και σε μεγάλη ηλικιακή ομάδα ανήκει. Είχε την ατυχία να νοσήσει σχεδόν ταυτόχρονα με τον εμβολιασμό.

Ο συμπαθής σε όλους Aντιδήμαρχος Καλλιθέας από τις πρώτες ημέρες παρουσίασε υψηλό πυρετό και εισήχθη σε νοσοκομείο όπου διεγνώσθη με πνευμονία.

Οι επιβλέποντες ιατροί του άρχισαν να του χορηγούν ειδική αγωγή, όμως δεν απέφυγε την διασωλήνωση. Έμεινε διασωληνωμένος περισσότερες από είκοσι ημέρες ενώ για ένα μήνα δεν είχε γεύση.

Μετά από 45 ημέρες νοσηλείας η οποία συνεχίζεται σε κέντρο αποκατάστασης, ετοιμάζεται να ξαναδεί τους συγγενείς και τους φίλους του. Στο κέντρο αποκατάσασης δέχεται μια νέα θεραπεία. 

Πάλεψε σκληρά κι όλα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει οριστικά τον κίνδυνο.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του ανακουφισμένοι πλέον περιγράφοντας την αγωνία τους για τον άνθρωπο τους λένε: “Αν δεν είχε κάνει έστω αυτή την πρώτη δόση του εμβολίου, θα τον είχαμε χάσει”.

Στην Καλλιθέα πλέον όλοι περιμένουν τον Τάσο Καλογερόπουλο, δυνατό και χαμογελαστό έχοντας αφήσει πίσω του αυτή την μεγάλη περιπέτεια.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις