Καρέ-καρέ η φονική επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα

Καρέ-καρέ η φονική επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα
08 Μαρ
2018

Η επόμενη επίθεση σε βάρος του συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα θα «γράψει» νεκρούς. Τα ευρήματα στο σημείο της χθεσινοβραδυνής επιθέσεως είναι συγκλονιστικά...

του Μάνου Μεϊμαράκη

Η δεύτερη επίθεση, σε απόσταση μόλις μερικών ημερών από την πρώτη, (δείτε εδώ ) εκδηλώθηκε περίπου στις 8μισυ το βράδυ της Τετάρτης. Ομάδα περίπου 50-60 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους βγήκε μέσα από το πάρκο δίπλα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο πετώντας από απέναντι αντικείμενα, πέτρες, και σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, και μια εμπρηστική βόμβα.

syndesmos-21-fev-2018
Στιγμιότυπο από την επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στις 21 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η επίθεση των κουκουλοφόρων αναχαιτίστηκε άμεσα από τους περίπου 10-15 οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον σύνδεσμο, καταδιώκοντας τους αρκετές δεκάδες μέτρα.

syndesmos-01-logo

Οι επιτιθέμενοι υποχωρώντας άφησαν πίσω τους ακόμα... έξι σε αριθμό εμπρηστικές βόμβες, ικανές να προκαλέσουν σοβαρά τραύματα ή ακόμα και τον θάνατο. Όλα δείχνουν ότι αν πετύχαινε ο αιφνιδιασμός, ίσως αυτή την ώρα να μιλούσαμε τουλάχιστον για σοβαρά τραυματίες.

Οι συγκεκριμένες βόμβες μολότοφ ή αλλιώς cobra, εμφανίσθηκαν για πρώτη φορά το 2009 κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού Παναθηναικού.

Όταν ο χρήστης βάζει φωτιά στο φιτίλι είτε σκάει στον αέρα εν πτήση, είτε στο οδόστρωμα δημιουργώντας σύννεφο φωτιάς το οποίο «καταβρέχει» και καίει το πρόσωπο και τα ρούχα του στόχου της ρίψης.

Δείτε το βίντεο το οποίο ανήρτησαν στο διαδίκτυο οπαδοί του Παναθηναϊκού από την χθεσινή επίθεση στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα 

Τελευταίες ειδήσεις