Πανδημία: Γίνε Ήρωας στην πρώτη γραμμή - Γίνε Εθελοντής στον δήμο Καλλιθέας

Πανδημία: Γίνε Ήρωας στην πρώτη γραμμή - Γίνε Εθελοντής στον δήμο Καλλιθέας
23 Απρ
2020

Με τρία κλικ μπες στην μεγάλη ομάδα των εθελοντών του δήμου Καλλιθέας για την κρίση της πανδημίας. Η Καλλιθέα σε χρειάζεται ! Γίνε εθελοντής στο Έκτακτο Πρόγραμμα Βοήθειας στο Σπίτι για να δώσουμε μαζί την μεγάλη μάχη.

1) Μπες εδώ: https://www.menoumespiti-kallithea.gr/ethelontismos/

2) Κατέβασε το έντυπο της αίτησης

3) Αφού συμπληρώσεις την αίτηση παρακαλούμε στείλτε την στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Στο ΘΕΜΑ του μηνύματος γράψτε ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Στο έντυπο της αίτησης μπορείτε να δηλώσετε ελεύθερα σε ποιόν τομέα θέλετε να προσφέρετε, σε ποιά περιοχή της πόλης είστε διαθέσιμοι και ποιές ώρες, κ.α.

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία να σταθείς στο πλευρό συμπολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και την χαρά να δεχθείς ένα μεγάλο ζεστό χειροκρότημα απ' όλους εμάς τους υπόλοιπους για την προσφορά σου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά την Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και επιλέξτε εάν επιθυμείτε να διατηρηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα ως Εθελοντής για μελλοντικές Κοινωνικές Δράσεις Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας.

Τελευταίες ειδήσεις