Επ' αυτοφόρω σύλληψη στην Καλλιθέα 20χρονου δράστη επίθεσης με μαχαίρι

Επ' αυτοφόρω σύλληψη στην Καλλιθέα 20χρονου δράστη επίθεσης με μαχαίρι
11 Αυγ
2019

Αιμόφυρτο από σοβαρό τραύμα με αιχμηρό αντικείμενο και σε λιπόθυμη κατάσταση βρήκαν έναν 45χρονο Αιγύπτιο λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί του ΑΤ Καλλιθέας. Νωρίτερα ο 45χρονος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με εικοσάχρονο ομοεθνή του.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό από την στιγμή που ειδοποίησαν την Άμεση Δράση περίοικοι της Λεωφόρου Θησέως στην συμβολή με την οδό Ευαγγελιστρίας, αστυνομικοί του ΑΤ Καλλιθέας έφτασαν στο σημείο.

Εκεί αντίκρυσαν έναν 45χρονο Αιγύπτιο πεσμένο στο έδαφος, σε λιπόθυμη κατάσταση και αιμόφυρτο. Στο δεξί του χέρι έφερε ένα σοβαρό τραύμα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες από αιχμηρό αντικείμενο εξαιτίας του οποίου αιμορραγούσε σχεδόν ακατάσχετα. Οι αστυνομικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 45χρονο και ταυτόχρονα ειδοποίησαν σταθμό του ΕΚΑΒ.

Η άμεση μετάβαση των αστυνομικών του ΑΤ Καλλιθέας στο σημείο, οι οποίοι εκείνη την στιγμή βρίσκονταν σε περιπολία στην Καλλιθέα, είχε ως αποτέλεσμα και την άμεση σύλληψη του δράστη.

Πρόκειται για έναν 20χρονο Αιγύπτιο στο πρόσωπο του οποίου περίοικοι αναγνώρισαν ότι ήταν το άτομο που λίγο νωρίτερα επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 45χρονο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διαφορές.

Ο 45χρονος διεκομίσθη στο ΓΝΑ “Γεννηματάς”, ενώ ο δράστης κρατείται στο ΑΤ Καλλιθέας.

Θύμα και δράστης έφτασαν στην Ελλάδα άγνωστο πως και έχουν αιτηθεί να τους χορηγηθεί άσυλο.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις