Πάρκαρε στην ταράτσα κι ησύχασε το κεφαλάκι του - Δείτε τι σκαρφίστηκε ένας δαιμόνιος Καλλιθεάτης

Πάρκαρε στην ταράτσα κι ησύχασε το κεφαλάκι του - Δείτε τι σκαρφίστηκε ένας δαιμόνιος Καλλιθεάτης
04 Οκτ
2017

Τι μπορεί να κάνεις ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου ο οποίος δεν θέλει να αποχωρισθεί το αυτοκίνητο του, να μην πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας μιας και δεν το κυκλοφορεί, χωρίς όμως να του το σηκώσει ο γερανός ως "εγκαταλελειμμένο;"

Το αυτοκίνητο για ένα ναυτικό ο οποίος έχει φάει τις θάλασσες του κόσμου με το κουτάλι είναι η απελευθέρωση σου από το υδάτινο στοιχείο όταν πατάει τα πόδια του σε λιμάνι έπειτα από πολλούς μήνες ταξίδι.

Με αυτό ταξιδεύει την πόλη και μέχρι το χωριό του, μετακινείται να δει φίλους του που έχει καιρό να δει, είναι το πιστό του φιλαράκι που θα τον περιμένει πάντοτε στο ίδιο σημείο που το άφησε. Αν δεν περάσει ο γερανός να του το σηκώσει ως εγκαταλελειμμένο, όσο εκείνος θα λείπει στην θάλασσα...

Τι κάνει, λοιπόν; Το παρκάρει στην ταράτσα κι έχει το κεφάλι του ήσυχο.

taratsa-parking-002

Αυτό έκανε και ένας δημότης Καλλιθέας, ναυτικός στο επάγγελμα, ο οποίος λείπει συχνά σε ταξίδια προκειμένου να μην χάσει το αγαπημένο του κόκκινο αυτοκίνητο, το πιστό του φιλαράκι.

Παρέδωσε τις πινακίδες, το πάρκαρε στην ταράτσα και συνεχίζει τα ταξίδια του γνωρίζοντας ότι όταν επιστρέψει θα το βρει ακριβώς εκεί που το άφησε. Στην ταράτσα!

Μάνος Μεϊμαράκης

 

Τελευταίες ειδήσεις