Ασφάλεια Καλλιθέας: Εντόπισαν φυτώριο κάνναβης σε ρετιρέ στην Ηλέκτρας - Χειροπέδες σε 61χρονο διακινητή

Ασφάλεια Καλλιθέας: Εντόπισαν φυτώριο κάνναβης σε ρετιρέ στην Ηλέκτρας -  Χειροπέδες σε 61χρονο διακινητή
23 Ιουλ
2019

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Καλλιθέας έπεσε έπειτα από μια καλά σχεδιασμένη αστυνομική επιχείρηση ένας άνδρας με καταγωγή από το Καζακστάν. Ο 61χρονος είχε μετατρέψει το μπαλκόνι του διαμερίσματος του στην Καλλιθέα σε φυτώριο κάνναβης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στο διαμέρισμα έπειτα από αξιοποίηση και συλλογή πληροφοριών για την δράση του 61χρονου. Αφού πρώτα ομάδα αστυνομικών με ειδικά καθήκοντα διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα πράγματι γινόταν συστηματική καλλιέργεια κάνναβης και συσκευασία αυτής σε δόσεις, έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον 61χρονο τον οποίο και συνέλαβαν

dendrylia kallithea 02

Ειδικότερα, στην κατ' οίκον έρευνα με την παρουσία Εισαγγελέα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας εντόπισαν στο μπαλκόνι του ρετιρέ διαμερίσματος πλήθος δενδρυλιων ύψους μέχρι ένα μέτρο, ενώ μέσα στο διαμέρισμα εντόπισαν μια ζυγαριά ακριβείας, 4 κινητά τηλέφωνα και 4 μαχαίρια.

Ο συλληφθείς ήταν γνωστός στην Αστυνομία καθώς είναι σεσημασένος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις