Ρίχνει τους τόνους ο Ασκούνης - Πυκνώνουν οι φήμες ότι "κατεβαίνει" με το ΚΙΝ.ΑΛ

Ρίχνει τους τόνους ο Ασκούνης - Πυκνώνουν οι φήμες ότι "κατεβαίνει" με το ΚΙΝ.ΑΛ
04 Ιουν
2019

Πυκνώνουν οι φήμες ότι ο Κ. Ασκούνης θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το ΚΙΝ.ΑΛ. στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Μια εξέλιξη η οποία θα ερχόταν ως φυσική συνέχεια στην πορεία του έπειτα από την επανεμφάνιση του και την έντονη δραστηριοποίηση του στην Καλλιθέα με την ιδιότητα του υποψηφίου δημάρχου.

Με την παρουσία του στις δημοτικές εκλογές ο τέως δήμαρχος Καλλιθέας κατάφερε να αναζωπυρώσει το πολιτικό του κεφάλαιο και ενδεχομένως αν οι φήμες επιβεβαιωθούν να επιχειρήσει να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το ποσοστό του από τις δημοτικές εκλογές στην Καλλιθέα.

Οι τελευταίες αναταράξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ δεν αποτελούν απαραίτητα εμπόδιο στα πολιτικά του σχέδια, καθώς από τις αποχωρήσεις στο Κίνημα Αλλαγής απελευθερώνεται ζωτικός χώρος στον οποίο ο Κ. Ασκούνης μπορεί άνετα να κυριαρχήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στελέχη του συνδυασμού του “Προοπτική Ζωής” κατέχουν ιδιαίτερες θέσεις στο γραφείο της κ. Γεννηματά.

Παρόλα αυτά, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές στην Καλλιθέα, ο κ. Ασκούνης φάνηκε να ρίχνει τους τόνους. Από τους προεκλογικούς τηλεοπτικούς μονολόγους τους με τους βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του δημάρχου Καλλιθέας, συνεχάρη με δήλωση του τον Δημήτρη Κάρναβο για την επανεκλογή του.

Η δήλωση του Κ. Ασκούνη για το αποτέλεσμα στην Καλλιθέα
“Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου σε όλους τους Καλλιθεάτες που μας στήριξαν στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Το ποσοστό που μας έδωσαν μας κατέταξε στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από αυτή τη θέση θα υπερασπιστούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια την πρόταση που υποβάλαμε προς έγκριση στους πολίτες της Καλλιθέας και θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ούτως ώστε να δρομολογήσουμε εξελίξεις τέτοιες που να βάλουν την πόλη σε τροχιά ανάπτυξης.

Να συγχαρώ τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό της πόλης. #προοπτική_ζωής”.

Σε περίπτωση κατά την οποία ο κ. Ασκούνης ανακοινωθεί ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. θεωρείται μαθηματικά βέβαιο ότι θα δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής σε πρόσωπο κοινής αποδοχής της παράταξης του. 

Τελευταίες ειδήσεις