Αλίκη Λέλλου: Ανοιχτή επιστολή για όλους και για όλα

Αλίκη Λέλλου: Ανοιχτή επιστολή για όλους και για όλα
23 Μαϊ
2019

Αγαπητοί Καλλιθεάτες και Καλλιθεάτισσες,
Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ήδη ξεκινήσει και οι υποψήφιοι δήμαρχοι ρίχνονται στην μάχη του «σταυρού».

Δυστυχώς όμως ο προεκλογικός αγώνας από κάποιους δεν γίνεται με πολιτισμό και επιχειρήματα , αλλά με ψέματα , όσο κι αν αυτά αποτελούν ύστατο καταφύγιο κάποιων...

Άρχισαν και τα παπαγαλάκια τους τις συγκρίσεις ψήφων από την εποχή των παγετώνων....μπας και αρπάξουν κανένα ψήφο από την «χρυσή» εποχή...

Κύριοι δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες στον αφέντη σας...

Σκάνδαλα «μεγατόνων» που έμεναν κάτω από το χαλί για αρκετά χρόνια...
Μεγάλη αίσθηση όμως έκαναν τα σκάνδαλα που βγήκαν στον αέρα προεκλογικά, κάνοντας όλους εμάς να τα συζητάμε σε καφενεία και σε συναντήσεις πολιτών.

Σκάνδαλα όπως:
- η μη επιστροφή του «ασώτου» 1.000.000€και οι 200.000 στο ταμείο του Δήμου από την υπόθεση Λόφου Σικελίας, 

- τα ανείσπρακτα λιμανιάτικα χρόνων της μαρίνας από τον δήμο, 

- ο χώρος στην Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων στα παλιά πλυντήρια του ΙΚΑ που αγοράστηκε από τον δήμο με όρο του πωλητή να χρησιμοποιηθεί ως πολιτιστικό κτίριο, 

- ο χώρος στην Δημητρακοπούλου πρώην εργοστάσιο ΒΙΚΑ και το βέτο από την κατασκευαστική να μην παραδοθεί το έργο εάν δεν πληρωθεί για όλα τα έργα που ανέλαβε, το οποίο συμφωνήθηκε και υπογράφτηκε και από τους δυο συμβαλλομένους.

Αναμένουμε απαντήσεις κύριοι, εκτός εάν η σιωπή σας είναι προς απάντηση μας!!!!

Οι απειλές και οι τραμπούκικες συμπεριφορές τους δείχνουν τον πανικό τους....
Η αλήθεια είναι ότι υποψήφιος δήμαρχος με την ομάδα των «δεινοσαύρων» του εμφανίζονται με πλήρη απώλεια ψυχραιμίας φτάνοντας στο σημείο να απειλούν εργαζομένους του Δήμου μας ότι εάν δεν τον στηρίξουν θα έχουν συνέπειες.

Ένα από τα περιστατικά που πήρε μεγάλη έκταση διαδραματίστηκε στο Φεστιβάλ των παιδικών σταθμών του Δήμου μας, όπου ο συγκεκριμένος υποψήφιος δήμαρχος προσπάθησε με την ίδια τακτική να τρομοκρατήσει εργαζόμενη των παιδικών σταθμών αλλά «έφαγε πόρτα» διότι έπεσε πάνω σε «αντράκι» και έφυγε κακήν κακώς από την εκδήλωση. Βρήκαν κλειστές πόρτες στην «καλοστημένη» επιχείρηση τους να χειραγωγήσουν τον κόσμο, με αποτέλεσμα να φτάνουν σε ακρότητες και τραμπούκικες συμπεριφορές.

Ωστόσο κανένας από τους υποψηφίους του δεν κατέκρινε το γεγονός και δεν ξεχώρισε την θέση του!!!! Ελπίζω να μην βγουν την επόμενες ήμερες των εκλογών να μιλήσουν....γιατί θα γελάσει κάθε πικραμένος...

Πίστευα ότι το μήνυμα που οσμίζονται στον αέρα καθόλη την διάρκεια του προεκλογικού τους αγώνα, θα περιόριζε το θράσος τους. Πάρα ταύτα αποδεικνύεται όμως ότι όχι μόνο δεν επηρέασε το αρρωστημένο τρόπο σκέψης τους , αλλά αντίθετα τους αποθράσυνε ολοκληρωτικά!!!!

Με αστήρικτους υπαινιγμούς, μισόλογα και συκοφαντίες, επιχειρούν την πόλωση για να στρέψουν αλλού τις σκέψεις των συνδημοτών μας. Μπορεί κάποιοι να έπεσαν θύματα των συγκεκριμένων τακτικών και των επικοινωνιακών πρακτικών, που πάντα είναι σε θέση να παραπλανήσουν μια πόλη που καλείται να κουβαλήσει τα καθημερινά βάρη μιας δυσβάστακτης οικονομικής κρίσης, πόσο ακόμα όταν τους τάζουν να τους βολέψουν και κάπου....

Μην αυταπατάστε φίλοι μου ...Αν νιώθετε ότι έχετε υποχρέωση σε κάποιον για το παρελθόν , να του προσφέρετε γλυκά ή δώρο ή να του κάνετε το τραπέζι ....την υποχρέωση σας την βγάλατε τότε και με το παραπάνω ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!!!

Οφείλουμε ΤΩΡΑ να προστατέψουμε την πόλη μας, από την επανάληψη του εγκληματικού λάθους!!! Κάποιοι όμως αντιδράσαμε σθεναρά παρόλο που στοχοποιηθήκαμε από τον ίδιο και τα “πρωτοπαλίκαρα” του και δίνουμε μάχη να αποκαταστήσουμε τις τεράστιες πληγές που άφησε το πέρασμα τους από την πάλη μας.

Όλοι βλέπουμε πλέον το αληθινό του πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το προσωπείο του... δήθεν “σωτήρα”. Η Καλλιθέα κύριοι δεν έχει ανάγκη από προστάτες δήθεν οραματιστές και αυθεντίες πολιτικούς που αναζητούν την προσωπική τους “σανίδα σωτηρίας” στην πολιτική σκηνή λόγω ότι ήταν στα αζήτητα!!!
Η υποκρισία τους είναι διάχυτη σε όλη την πόλη μας και αν θέλουμε να σεβαστούμε πραγματικά αυτή την πόλη, ας βάλουμε ένα ΤΕΛΟΣ σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Η Καλλιθέα μας είναι ανοικτή αλλά όχι ξέφραγο αμπέλι... αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν είναι η πόλη της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και των ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!!!
Τα παιχνιδάκια των γκάλοπ....και η ΑΛΗΘΕΙΑ
Όσο για τα γκάλοπ που επικαλούνται θα θέλαμε διευκρινίσεις. Δώστε στην δημοσιότητα την εταιρεία που το διεξήγαγε και πέστε μας ποιος το παρήγγειλε , πόσο κόστισε και ποιος το πλήρωσε. Να γνωρίζετε μόνο ΚΥΡΙΟΙ ότι όσους κονδυλοφόρους και να πληρώσετε, όσα έντυπα και να σας φωτογραφήσουν, όσα χρήματα και να διαθέσετε, όσες συκοφαντίες και αναλήθειες και να ξεστομίσετε υπάρχει η .....ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ κύριοι, με την οποία εσείς και οι «συνεργάτες» σας είστε σε μόνιμη διάσταση!!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ που λέει ότι η πόλη δεν ξεχνά και οι πολίτες που σας γνωρίζουν θα σας στείλουν όλους σας εκεί που σας αξίζει! ΣΤΗ ΛΗΘΗ!!!!

Ας υψώσουμε την φωνή μας προς κάθε κατεύθυνση ότι η σημαία των πολιτών της Καλλιθέας είναι οι αρχές της διαφάνειας, της ισονομίας, της σύνεσης και της εντιμότητας.

Ως πολύτεκνη μητέρα με όραμα, αισιοδοξία και αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας. Πιστεύω στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θεωρώ ότι η σωστή και διάφανη διοίκηση του Δήμου με συνεργασία και συναίνεση μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της καθημερινότητας του επιπέδου ζωής των πολιτών. Η ανάγκη για ανανέωση και ανάπτυξη στον δήμο μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η ερημοποίηση του τόπου μας είναι ένα τραγικό εν εξελίξει φαινόμενο καθώς τα παιδιά μας φεύγουν είτε για κάποιο άλλο αστικό κέντρο είτε στο εξωτερικό.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ ΛΑΓΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Η ώρα της κρίσης έφτασε και ο λόγος ΤΩΡΑ ανήκει σε όλους εμάς!!!!
Μέχρι την Κυριακή 26/5/2019 ....ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.....ΑΚΟΥΣΤΕ....ΜΑΘΕΤΕ και.....ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!!!!!!

Με εκτίμηση,
ΛΕΛΛΟΥ-ΚΑΨΙΩΤΗ ΑΛΙΚΗ
ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ

Η κ. Λέλου ήταν μέχρι πρότινος υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ

Τελευταίες ειδήσεις