Ληστεία σε φαρμακείο στην Καλλιθέα - Οι ληστές ξέχασαν το όπλο και γύρισαν να το πάρουν

Ληστεία σε φαρμακείο στην Καλλιθέα - Οι ληστές ξέχασαν το όπλο και γύρισαν να το πάρουν
26 Μαρ
2019

Η ώρα ήταν δύο το μεσημέρι την περασμένη Πέμπτη όταν η ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου στην Καλλιθέα ετοιμαζόταν να κλείσει το κατάστημα της.

Δύο άγνωστοι εισέβαλλαν στο κατάστημα οι οποίοι με την απειλή όπλου και μιλώντας της με σπαστά Ελληνικά την ανάγκασαν να υποχωρήσει σε εσωτερικό χώρο του καταστήματος.
Εκεί ο ένας εκ των δραστών την φίμωσε και της έδεσε τα χέρια, όσο ο ένοπλος συνεργός του άδειαζε την ταμειακή αφαιρώντας σημαντικό ποσό.

Στη συνέχεια, την έκλεισαν στην τουαλέττα λέγοντας της να μη βγει μέχρι να φύγουν και φεύγοντας, της άρπαξαν και την τσάντα της η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα μπλοκ επιταγών και προσωπικά της έγγραφα.

Όταν η γυναίκα άκουσε την ηχητική ειδοποίηση του μηχανισμού ανίχνευσης κίνησης του καταστήματος ότι οι δράστες αποχώρησαν, επιχειρώντας να βγει από την τουαλέττα που την είχαν κλείσει και να καλέσει σε βοήθεια, ο ένας εκ των δραστών επέστρεψε στο κατάστημα γιατί είχε ξεχάσει το όπλο της ληστείας.

Οι δράστες χάθηκαν στα γύρω στενά πιθανόν με μοτοσικλέττα, ενώ η γυναίκα αφού κατάφερε να βγει, ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Τρομοκρατημένη και αγανακτισμένη ταυτόχρονα, η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ με τους περίοικους να περνούν αρκετές φορές από το  κατάστημα της για να της δηλώσουν την συμπαράσταση τους. 

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις