Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Καλλιθέα σε μια συναυλία "ρεφενέ"

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Καλλιθέα σε μια συναυλία "ρεφενέ"
15 Μαϊ
2019

Έλα μη κρύβεσαι! Αποκλείεται να σου αρέσει η ελληνική σύγχρονη μουσική και να μην έχεις σιγοψιθυρίσει έστω και ένα από τα τραγούδια του. Αν πάλι είσαι από αυτούς που ακόμα αντιστέκονται... στις 20 του Ιούνη θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά!

Καταμεσής του καλοκαιριού, όπως δηλώνει και ο Κωστής Μαραβέγιας, δίνει ραντεβού με το κοινό του σε μία γιορτή για τη μουσική στην Πλατεία Νερού στην Καλλιθέα, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley.

Επιμέλεια: Ελεάνα Φλασκή

Πρόκειται για μία συναυλία «ρεφενέ» όπως χαρακτηρίστηκε από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Ρεφενέ γιατί ο καθένας σε αυτή τη γιορτή του καλοκαιριού και της μουσικής «οφείλει» να φέρει κάτι από τα μικροπράγματά του.

Γιατί, αν θες να γίνεις μέρος αυτής της συναυλίας, δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να φέρεις τη χαρά σου, το χαμόγελο σου. Τον φίλο σου, την αγάπη σου, τη στιγμή σου! «Φέρε» και τα συναισθήματά σου, έλα όπως νιώθεις... γιατί, αυτές τις ώρες θα τις ζήσεις για μία φορά.

maraveyas

Γιατί όταν όλα αυτά τα μικροπράγματα «μπλεχτούν» στη σκηνή θα ανέβει ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος θα βάλει τη μουσική, τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς.

Και κάπως έτσι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά "Μικροπράγματα" θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί του επί σκηνής θα παίξουν οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00. Στις 19:00 θα ανέβουν στη σκηνή η Θεανώ Σακαλίδου και η Λεμονιά Μπέζα. Στις 20:00 θα αναλάβουν δράση οι «The Swingin΄Cats» και τη σκυτάλη στις 21:30 θα πάρει ο Κωστής Μαραβέγιας.

maraveyas Afisa

Χρήσιμες πληροφορίες

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα viva.gr και fuzzclub.gr. Η προπώληση έχει ξεκινήσει και κοστίζει 13 ευρώ ενώ στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ. Εισιτήρια ΑΜΕΑ και ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ. 

Για την πρόσβαση σας

Σημείο αναφοράς: Πλατεία Νερού,Καλλιθέα, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.

Η πρόσβαση είναι εξίσου εύκολη και με τα Μέσα Μεταφοράς: 

• Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

• ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

• Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

• Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”). 

Τελευταίες ειδήσεις