Καπάταης: "Να κριθούμε για την αποτελεσματικότητα και για την εντιμότητα μας" - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Καπάταης: "Να κριθούμε για την αποτελεσματικότητα και για την εντιμότητα μας" - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
04 Μαϊ
2019

“Δεν κακοδιαχειρισθήκαμε ούτε μισό ευρώ” τονίζει με σθένος ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης σε συνέντευξη του στο kallitheaonline.gr και στον δημοσιογράφο Μάνο Μεϊμαράκη, περιγράφοντας τα εκατοντάδες έργα της Περιφέρειας σε όλους τους δήμους της Αττικής.

Επίσης, μιλά για την “συμφωνία κυρίων” με τους δημάρχους του Νότιου Τομέα, την σχέση του μαζί τους και πως από κοινού αξιολόγησαν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

“Να μην ανησυχούν οι πολίτες στις Τζιτζιφιές”
Ειδικότερα, σε ότι αφορά τους παράκτιους δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου αναφέρθηκε αναλυτικά στα αντιπλημμυρικά έργα, τονίζοντας ότι είναι θέμα ημερών η παράδοση της νέας Ποσειδώνος, χωρίς να παραλείψει να επισημάνει ότι από τα έργα στο θαλάσσιο μέτωπο της Καλλιθεάς δεν αλλάζει το φυσικό τοποίο στις Τζιτζιφιές.

“Θα είμαστε πρώτοι και την δεύτερη Κυριακή”
“Κάναμε έργα ουσίας και όχι έργα βιτρίνας, έργα τα οποία οι τοπικές κοινωνίες έκριναν ότι είναι απαραίτητα” σημείωσε ο κ. Καπάταης.

360 έργα σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Αττική
“Να κριθούμε για την αποτελεσματικότητα και για την εντιμότητα μας” είπε καλώντας τους πολίτες να περιβάλλουν με εμπιστοσύνη την Ρένα Δούρου, υποστηρίζοντας ότι η Δύναμη Ζωής, με επικεφαλής την Περιφερειάρχη Αττικής, θα κόψει πρώτη το νήμα των Περιφερειακών εκλογών.

Παρακολουθήστε

kapatahs interview 001

kapatahs interview 002

kapatahs interview 003

kapatahs interview 004

kapatahs interview 006

kapatahs interview 007

kapatahs interview 008

kapatahs interview 010

kapatahs interview 011

kapatahs interview 013

kapatahs interview 015

kapatahs interview 017

kapatahs interview 018

Τελευταίες ειδήσεις