Γρίβας: "Απαραίτητη η μόνιμη παρουσία κινητής μονάδας ΕΚΑΒ στην Καλλιθέα. Μπορούμε"

Γρίβας: "Απαραίτητη η μόνιμη παρουσία κινητής μονάδας ΕΚΑΒ στην Καλλιθέα. Μπορούμε"
15 Απρ
2019

Παρουσία μόνιμης κινητής μονάδας ΕΚΑΒ στην Καλλιθέα με την υποχρέωση από τον δήμο Καλλιθέας την παροχή μόνιμης θέσης στάθμευσης αλλά και την εξασφάλιση στο πληρωμα του ΕΚΑΒ όλων των ανέσεων (χώρος ανάπαυσης, κ.α.) προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Γρίβας. 

Στην Καλλιθέα ψηφίζουν λίγοι συγκριτικά με τους κατοίκους που είναι πολλαπλάσιοι, επισημαίνει ο κ. Γρίβας "αλλά η ευθύνη είναι για όλους τους κατοίκους μας".

"Με αυτές τις απλές ενέργειες" τονίζει "θα ενισχύσουμε το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης κινδύνων κατά ζωής".

Και συνεχίζει: "Συμπληρωματικά, με την αγορά ή δωρεά δύο ασθενοφόρων και δύο μοτοσυκλετών, μπορούμε να υιοθετήσουμε και το σύστημα του Λονδίνου με ποδηλάτες (PARAMEDICS) και όπως στις ΗΠΑ ,έτσι μειώνεται ο χρόνος στο ελάχιστο ανάμεσα στο περιστατικό και τη βοήθεια μέσα στα όρια της πόλης μας".

"Αυτές οι ενέργειες θα ενισχύσουν το νέο απόκτημα της πόλης μας στο παλαιό κτήριο του ΙΚΑ στην οδό Δαβάκη που ονομάζεται Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας".

bike ambulances

Τελευταίες ειδήσεις