Επτά συλλήψεις για οπαδική βία στην Καλλιθέα - Ετοίμαζαν «μακελειό»

Επτά συλλήψεις για οπαδική βία στην Καλλιθέα - Ετοίμαζαν «μακελειό»
10 Μαρ
2019

Επτά (7) αλλοδαποί ηλικίας 15 και 16 ετών, συνελήφθησαν για οπαδική βία εχθές το βράδυ πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Καλλιθέας, καθώς σε έλεγχο που τους έγινε από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι ετοίμαζαν επίθεση σε σύνδεσμο άλλης ομάδας στην περιοχή.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τέσσερα (4) γυάλινα μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένο στο στόμιό τους χάρτινο στουπί, πλαστικό μπουκάλι με περιεχόμενο εύφλεκτο υγρό,δύο (2) μαχαίρια, επτά (7) κουκούλες τύπου full face, δέκα (10) μπουκάλια σπρέι για γκράφιτι.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω είναι οπαδοί ομάδας και την ώρα της σύλληψης τους μετέβαιναν προκειμένου να επιτεθούν σε σύνδεσμο άλλης ομάδας στην ίδια περιοχή, όπως είχαν προσχεδιάσει.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Με βάση τα προαναφερόμενα και τα στοιχεία που προέκυψαν από τη διερεύνηση της υπόθεσης, καταδεικνύεται ότι από την έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών, τη σύλληψη των ατόμων, καθώς και την επικινδυνότητα των αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή τους, απετράπη ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας.

Μ.Μ

Τελευταίες ειδήσεις