Ο Ναυτικός Όμιλος Ειρήνης και Φιλιάς τιμά τον Χρήστο Καπάταη

Ο Πρόεδρος του ΝΑΟΕΦ, κ. Ιωάννης Σαμαρτζής με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστο Καπάταη Ο Πρόεδρος του ΝΑΟΕΦ, κ. Ιωάννης Σαμαρτζής με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστο Καπάταη
25 Φεβ
2019

Μέρος του συγκριτικού πλεονεκτήματος της νότιας Αθήνας αποτελεί και η παράδοση που έχουν οι ναυτικοί αθλητικοί όμιλοι της περιοχής με χιλιάδες μέλη όλων των ηλικιών.

Μεγάλοι αθλητές των ομίλων αυτών έχουν κατακτήσει πολλές και μεγάλες διεθνείς διακρίσεις.

Τα τελευταία 4,5 χρόνια η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κάνει μεγάλη προσπάθεια και βοηθά τους ομίλους ειδικά στο θέμα της στέγασής τους.

Αναγνωρίζοντας αυτή την προσπάθεια ο ΝΑΟΕΦ τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Καπάταη ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο μέλος του.

samartzis kapatahs 002
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Ο όμιλος ξεκίνησε αρχικά ως “ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ” και έφθασε στην σημερινή του μορφή με διαφορετικό τίτλο: “ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ” δανεισμένο από τον χώρο που αρχικά τον φιλοξένησε.

Σήμερα ο ΝΑΟΕΦ είναι σωματείο αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέλος της Εθνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της ΕΟΥΔΑΑΤΚ. Σκοπός του η ανάπτυξη της αγάπης των νέων προς την θάλασσα και τα αγωνίσματά της, καθώς και η ανάδειξη αθλητών στα θαλάσσια αγωνίσματα.

Τελευταίες ειδήσεις