Λασκαρίδης: "Να ξανακερδίσουμε την χαμένη εικοσαετία"

Λασκαρίδης: "Να ξανακερδίσουμε την χαμένη εικοσαετία"
18 Φεβ
2019

Ξεχείλισε από κόσμο το κέντρο Παλατάκι της Ελευθερίου Βενιζέλου, το βράδυ της Παρασκευής, στη συνεστίαση του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη και της παράταξής του ΤΩΡΑ Καλλιθέα.

Ενεργοί πολίτες της Καλλιθέας, εξέφρασαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα και έδωσαν τον δικό τους τόνο στη βραδιά, διασκεδάζοντας και χορεύοντας.

Την εκδήλωση άνοιξαν, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, τα στελέχη της παράταξης Ειρήνη Τζιλίνη και Κώστας Αναστασόπουλος και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό:

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία αναφερόμενη στην προσωπικότητα του Λάζαρου Λασκαρίδη επεσήμανε ότι «χαρακτηρίζεται για τέσσερα πράγματα: α)Τη διαχρονική προσήλωσή του στις απόψεις του, β) την αγάπη του προς τους φίλους του, γ)την αγάπη του προς την ομάδα του και δ) το πάθος του για την Καλλιθέα

laskaridis synestiash fev 2019 002

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, μέχρι πρότινος γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Νότιο Τομέα της Αθήνας Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος στάθηκε στην ξεχωριστή και εποικοδομητική αντιπολίτευση, όπως τη χαρακτήρισε, αντιπολίτευση που ασκεί ο Λάζαρος Λασκαρίδης στη διοίκηση του Δήμου, και παράλληλα: Aναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασιών την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών και ανέπτυξε πτυχές του σχεδίου τόσο της διοίκησης του Δήμου, όσο και του κόμματός του για τον Νότιο Τομέα

laskaridis synestiash fev 2019 006


Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας Γιώργος Κυριόπουλος, ο οποίος υπενθύμισε τη διαχρονική σχέση του με τον Λαζαρο Λασκαρίδη και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές της παράταξής του.

laskaridis synestiash fev 2019 005

Ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Γιώργος Δεδούσης, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη ενδυνάμωσης του ΤΩΡΑ Καλλιθέα, ώστε «να είμαστε εμείς εκείνοι που θα μπουν στο β’ γύρο των εκλογών, για να μπορέσουμε ν’ αλλάξουμε τον Δήμο»

laskaridis synestiash fev 2019 007

Η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Λεβέντη (του συνδυασμού της Ρένας Δούρου), η οποία τόνισε ότι «η φωνή του Λάζαρου Λασκαρίδη και της παράταξής του, δίνουν άλλη δυναμική στην Αυτοδιοίκηση».

laskaridis synestiash fev 2019 003

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο κ.Λασκαρίδης, ο οποίος σ’ έναν πολύ σύντομο χαιρετισμό κάλεσε τους Καλλιθεάτες να μεταφέρουν σε κάθε γωνιά της πόλης το μήνυμα του αγώνα, της ελπίδας, της νίκης και της ανατροπής.

Η συνέχεια ανήκε στο χορό και στο τραγούδι, στο οποίο συμμετείχε με μια καταπληκτική ερμηνεία στο «Δίχτυ», η φίλη της παράταξης Κατερίνα Οικονομίδη.

Μεταξύ άλλων το «παρών» στην εκδήλωση, έδωσαν και:
-Ο συντονιστής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καλλιθέας, Στέλιος Κώτσος
-Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Χιόνη
-Το μέλος της γραμματείας της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας, Σωτήρης Λινάρδος
-Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας Ανδρέας Αντωνόπουλος
-Ο πρόεδρος της Κυψέλης Πολιτισμού Καλλιθέας και εμπνευστής της Λαϊκής Χορωδίας Καλλιθέας, Πέτρος Παριανός
-Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης Φιλίας, Γιάννης Σαμαρτζής
-Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καλλιθέας, Κώστας Τσιβλιτίδης
-Ο υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Γιώργος Δαουλάρης

laskaridis synestiash fev 2019 008

laskaridis synestiash fev 2019 004

Τελευταίες ειδήσεις