Βάσω Μαργαρίτη: "Γυρίζουμε την πλάτη στο χθες, κοιτάζουμε με αισιοδοξία το αύριο"

Images: kallitheaonline.gr Images: kallitheaonline.gr
12 Φεβ
2019

 Με καθαρό πολιτικό λόγο, χωρίς παρενθέσεις και γρίφους υποδέχθηκε εκατοντάδες φίλους της παράταξης της ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ η Βάσω Μαργαρίτη την Δευτέρα, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, σε μια εκδήλωση-βαρόμετρο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Καλλιθέα. 


"Συνεχίζουμε τον αγώνας μας για μια πόλη ανθρώπινη, για μια πόλη της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης". Με αυτά τα λόγια άνοιξε την ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος Καλλιθέας, Βάσω Μαργαρίτη, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Καλλιθέας.

"Είμαστε όλοι σήμερα εδώ γιατί ανησυχούμε για την καθημερινότητα της ζωής μας. Είμαστε σήμερα εδώ δηλώνοντας παρούσες και παρόντες στις πολιτικές εξελίξεις της πόλης μας".

margarith-fev-2019 (92)

margarith-fev-2019 (80)

"Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις"
Η κ. Μαργαρίτη τόνισε ότι η παράταξη της ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ είναι έτοιμη να απαντήσει, να δώσει λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα που δημιουργεί η καθημερινότητα στην πόλη, η οικονομική κρίση και το αβέβαιο μέλλον, αλλά και οι προκλήσεις που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες.

Όπως ανέφερε η κ. Μαργαρίτη στόχος της παράταξης της είναι να επιτύχει την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση, παρά τις διασπαστικές κινήσεις που επιχειρούνται από το περιβάλλον του πρώην δημάρχου Κώστα Ασκούνη.

margarith-fev-2019 (127)

"Ο δήμος να γίνει ασπίδα δημοκρατίας και αλληλεγγύης"
"Ο καθένας από εμάς έχει τα πιστεύω του και τις ιδεολογικές του καταβολές. Όλοι όμως έχουμε κουραστεί οι πολιτικοί να μας χωρίζουν σε μπλε, πράσινους, κόκκινους. Εμείς δεν θέλουμε να χωρίζουμε τους πολίτες με το χρώμα, θέλουμε να αισθανθούμε πως νιώθουν, ποιά είναι τα προβλήματα τους, ποιές είναι οι λύσεις που προτείνουν και να συνθέσουμε όλα αυτά για το καλό της κοινωνίας. Εμείς θέλουμε η δημοτική αρχή να γίνει ασπίδα δημοκρατίας, ειρήνης, αλληλεγγύης και ανάχωμα σε κάθε ακραίο".

Στη συνέχεια η κ. Μαργαρίτη έκανε απολογισμό δράσης και παρεμβάσεων της παράταξης της στο δημοτικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας ότι "η νίκη μας θα είναι εάν οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι που δεν είχαν ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές, εμπλακούν στην συζήτηση, στον προβληματισμό για το μέλλον της Καλλιθέας και επιλέξουν να είναι κομμάτι της επόμενης ημέρας".

margarith-fev-2019 (32)

margarith-fev-2019 (180)

margarith-fev-2019 (212)

margarith-fev-2019 (223)

"Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά"
Τέλος, η κ. Μαργαρίτη κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στο χθές. "Σας ζητώ να γυρίσετε την πλάτη σε πρώην και νυν δήμαρχο, τους γνωρίσατε, τους δοκιμάσατε. Γνωρίζετε πιά αλήθειες! Αφήνουμε πίσω το χθες, και ας κοιτάξουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία το αύριο. Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά".

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ήταν ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Γιώργος Κυριόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην υπουργός,  Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας, Ανδρέας Αναστόπουλος, εκπρόσωποι φορεών, συλλόγων, κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων.


 

Τελευταίες ειδήσεις