Τα μηνύματα από την βασιλόπιτα του Κάρναβου: Το παλιό και το νέο!

Φωτό: Γρ.Μωυσιάδης Φωτό: Γρ.Μωυσιάδης
01 Φεβ
2019

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση για την βασιλόπιτα του Κάρναβου που έδωσε έναν δυνατό παλμό. Επίσης δυνατά ήταν και τα μηνύματα που βγήκαν από αυτή την εκδήλωση.

Ο κ. Κάρναβος επέμεινε στο θέμα του παλιού και του νέου! Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του:
«Έχουμε λοιπόν μπροστά μας στις επόμενες εκλογές μια κρίσιμη επιλογή. Σίγουρα τη πιο κρίσιμη των τελευταίων δεκαετιών. Γιατί οι ευκαιρίες είναι εδώ μπροστά μας αλλά δεν θα είναι για πάντα. Γιατί οι ευκαιρίες αυτές δεν μπορούν να αξιοποιηθούν με μια παλαιοκομματική νοοτροπία, δεν μπορούν να αξιοποιηθούν με εργαλεία και νοοτροπίες του παρελθόντος. Η επιλογή αυτή τη φορά θα είναι ακόμα πιο έντονη ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, ανάμεσα στο παλιό και στο νέο. Αυτή τη φορά όμως δεν αφορά μια ηθική επιλογή. Αφορά και πρακτική επιλογή.

Επιλέγοντας το νέο αντί για το παλιό θα έχουμε αμέσως και άμεσα οφέλη. Από μια πόλη και ένα δήμο που θα αλλάζει κάθε μέρα και θα αλλάζει υπέρ του καθενός μας, υπέρ και του τελευταίου δημότη. Οι διαχωριστικές γραμμές του 2014 είναι σήμερα ακόμη πιο έντονες σήμερα το 2019. 
Το αίτημα για την ανανέωση παραμένει πολύ ισχυρό και είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Το ίδιο και το αίτημα για μια δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται, που θα έχει όραμα, που θα έχει νέα νοοτροπία και νέες ιδέες».
DSC 7306

Τελευταίες ειδήσεις