Τραγωδία στην Καλλιθέα - 19χρονος βούτηξε στο κενό [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τραγωδία στην Καλλιθέα - 19χρονος βούτηξε στο κενό [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]
10 Μαρ
2018

Ένα 19χρονο παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα. Βούτηξε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την μητέρα του.

του Μάνου Μεϊμαράκη

«Ακούσαμε ένα θόρυβο και βγήκαμε να δούμε τι συμβαίνει» είπαν οι περίοικοι, αντικρύζοντας καταμεσής του δρόμου ένα νέο παιδί αιμόφυρτο χωρίς κανείς να μπορεί με βεβαιότητα να πει πως βρέθηκε εκεί και ποιό παιδί της γειτονιάς είναι. Το σημείο αποκλείσθηκε από την Άμεση Δράση και λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία ταυτοποίησε τον 19χρονο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, παρακολουθούσε και η ίδια σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο που βρισκόταν η σωρός του 19χρονου, χωρίς να γνωρίζει αν πρόκεται για το δικό της παιδί, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία ταυτοποίησης.

mhtera-19xronou mhtera-19xronou-2

Περίοικοι, γείτονες, φίλοι, συμμαθητές του 19χρονου, όλοι σοκαρισμένοι, αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους. Λίγη ώρα αργότερα, συγγενείς και Αστυνομικοί συνόδευσαν διακριτικά την μητέρα στο διαμέρισμα για να της ανακοινώσουν. Μια γοερή κραυγή γεμάτη πόνο έσκισε τον αέρα. Ο 19χρονος ήταν ο υιός της.

Όλοι στη γειτονιά μιλούν για ένα ήσυχο παιδί, αδυνατώντας να διανοηθούν τι οδήγησε τον 19χρονο σε αυτή την πράξη.

 

Τελευταίες ειδήσεις