«ΒΟΜΒΑ» - Εξεταστική Επιτροπή για τον δήμο Καλλιθέας ζητά ο Λασκαρίδης

«ΒΟΜΒΑ» - Εξεταστική Επιτροπή για τον δήμο Καλλιθέας ζητά ο Λασκαρίδης
20 Φεβ
2018

Την σύσταση «εξεταστικής» επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθεάς για την διερεύνηση των συνθηκών λειτουργίας του δημοτικού αναψυκτηρίου (Central Park), ζήτησε στην σημερινή συνεδρίαση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Λάζαρος Λασκαρίδης.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Ειδικότερα, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθεας, ο κ. Λασκαρίδης ζητά η Επιτροπή να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί το αναψυκτήριο που βρίσκεται στο Κέντρο Αθλητισμού και Αναψυχής του δήμου Καλλιθέας και συγκεκριμένα: Πως ο (τότε) Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης που ενώ το ανέθεσε τότε σε συγκεκριμένη εταιρία, το διευθύνει ο ίδιος.

Επίσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ζητά η Επιτροπή να διερευνήσει πως και γιατί το αναψυκτήριο ενώ έπρεπε να περάσει στην ευθύνη της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Καλλιθέας (ΔΑΕΚ) ανατέθηκε στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης.

Ενώ, ο κ. Λασκαρίδης ζήτησε για την αποδοχή της πρότασης για σύσταση της Επιτροπής να γίνει ονομαστική ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο.

«Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί»
Το αίτημα του κ. Λασκαρίδη για «εξεταστική» επιτροπή προκάλεσε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, Γιάννη Εμιρζά. Ο κ. Εμιρζάς σχολιάζοντας την πρόταση του Λάζαρου Λασκαρίδη ανέφερε ότι αυτή γελοιοποιεί το δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Λασκαρίδη ο οποίος υπεραμύνθηκε της πρότασης του λέγοντας: «Εδώ μέσα δεν τα φάγαμε όλοι μαζί».

Ναι από Κάρναβο
Η διοίκηση του δήμου Καλλιθέας αποδέχθηκε το αίτημα για σύσταση Επιτροπής και η πρόταση θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας.
«Δεν μας ενοχλεί ο έλεγχος, δεν μας ενοχλεί η διαφάνεια» ανέφερε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, υπογραμμίζοντας ότι η υπόθεση αφορά κυρίως την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Καλλιθέας.

central-fb-01
[IMAGE: Central Park]

 

Τελευταίες ειδήσεις