Κάρναβος: «Τα πράγματα στην Καλλιθέα βελτιώνονται συνέχεια»

Κάρναβος: «Τα πράγματα στην Καλλιθέα βελτιώνονται συνέχεια» IMAGES: KALLITHEAONLINE.GR
31 Ιαν
2018

«Ευχάριστο αδιαχώρητο» με εκατοντάδες πολίτες και αρκετές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της πόλης, στο Δημοτικό Θεάτρο Καλλιθέας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει»

«Μια οικογένεια που με τον χρόνο πληθύνεται και αυξάνεται. Δεν θα μπορούσε να λείπει κανείς. Έχουμε χτίσει με τα χρόνια μια σχέση ισχυρή, μέσα κι από δυσκολίες μέσα και από αγώνες, μέσα και από προσπάθεια. Και αυτή η δυνατή σχέση είναι ότι πιό σημαντικό έχω κερδίσει από όλο αυτό το ταξίδι που λέγεται δήμος Καλλιθέας. Ελπίζω έστω και στο ελάχιστο να σας το ανταποδώσω» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

kallithea-allazei-2018 15

Η Καλλιθέα αναβαθμίζεται
«Μπορούμε να αισιοδοξούμε πλέον, ότι τα πράγματα στην Καλλιθέα θα βελτιώνονται συνέχεια» τόνισε ο δήμαρχος Καλλιθέας «γιατί υπάρχει ολοκληρωμένο έργο, αλλά και γιατί συμβαίνουν πολύ σοβαρά γεγονότα που αναβαθμίζουν την πόλη μας.

»Λειτουργεί πλέον το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, με επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται να δουν ένα ξεχωριστό έργο παγκόσμιας απήχησης.

kallithea-allazei-2018 4 kallithea-allazei-2018 1 

kallithea-allazei-2018 7 kallithea-allazei-2018 8

«Πριν έξι μήνες ξεκίνησε και το μεγάλο έργο της ανάπλασής στην παραλία (από τις Τζιτζιφιές έως το ΣΕΦ). Ξεκινήσαμε ήδη τον μεγάλο αγώνα για να φέρουμε το ΜΕΤΡΟ στην παραλία και την Καλλιθέα. Δεν νοείται για εμάς να έχουμε τέτοια τεράστια έργα στην περιοχή, να έχουμε τόσους πολλούς επισκέπτες στο Νιάρχος και να μην έχουμε μετρό.
Η Καλλιθέα μας γίνεται, αυτό που έπρεπε πάντα να είναι. Το κέντρο της παραλίας της Αττικής και η μεγάλη γέφυρα της Αττικής παραλίας με το κέντρο και την Ακρόπολη.

»Τα καλύτερα για την πόλη μας είναι μπροστά μας. Δεν είναι δεδομένα.Πρέπει να αγωνιστούμε για αυτά. Με σχέδιο, με όραμα, με την δική μας ενότητα.

kallithea-allazei-2018 17


Η Καλλιθέα είναι έτοιμη για την μεγάλη μάχη
«Μπαίνουμε σε αυτήν την μάχη με ένα δήμο νοικοκυρεμένο, με ένα δήμο καθαρό, με ένα δήμο με πολύ καλή κοινωνική και αστική υποδομή. Επενδύσαμε τα προηγούμενα χρόνια σε έργα και προγράμματα ουσίας και τώρα η πόλη μας είναι έτοιμη για αυτήν την μεγάλη μάχη που θα την κάνει ένα μεγάλο κέντρο, όχι μόνο για την Αττική αλλά και για την Μεσόγειο. Η Καλλιθέα μας και η φήμη της όπως έλεγε και ο αρχιτέκτονας του Νιάρχος, ο Ρέντσο Πιάνο μπορεί να φτάσει παντού».

«Από το κέντρο της Αθήνας και την Ακρόπολη έως και την κάθε γωνία της Μεσογείου. Το μπορούμε και το αξίζουμε και όλοι Μαζί, Μαζί θα το πετύχουμε» ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο δήμαρχος Καλλιθέας.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του δημάρχου Καλλιθέαςkallithea-allazei-2018 0
(Από δεξιά) Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Γιώργος Κυριόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Νίκος Παπαθανάσης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Καλλιθέας, Βαγγέλης Μπαρμπάκος

kallithea-allazei-2018 6
Ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας, Ανδρέας Αναστόπουλος

kallithea-allazei-2018 19
Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, Παναγιώτης Δημάκος

kallithea-allazei-2018 18
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Καλλιθέας, Άννα Γιαννακού-Πάσχου και η δημοφιλής ηθοποιός, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου

kallithea-allazei-2018 9
Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας, Δημήτρης Δεληασλανίδης

kallithea-allazei-2018 20
Ο νέος Πρόεδρος του ΝΟΤΚ, Ανδρέας Αντωνόπουλος

kallithea-allazei-2018 22
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού, Μανώλης Κωστάκης και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, Τάσος Γαϊτάνης

kallithea-allazei-2018 21
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Δημητριάδης

kallithea-allazei-2018 24
Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος περιστοιχισμένος από δημότες 

Τελευταίες ειδήσεις