Πρώτη φορά τόσο μαγικά – Χριστούγεννα στην Καλλιθέα - [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-LIVE]

[Images:kallitheaonline.gr] [Images:kallitheaonline.gr]
11 Δεκ
2017

Στιγμές που η Καλλιθέα δεν έχει ξαναζήσει ποτέ στο παρελθόν θα έχουν να θυμούνται για πολλά χρόνια οι Καλλιθέατες από τα φετεινά Χριστούγεννα.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Δαβάκη, την φαντασμαγορική βραδιά άνοιξαν η Δημοτική Φιλαρμονική και η Παιδική-Εφηβική Χορωδία του δήμου Καλλιθέας σκορπίζοντας μαγεία στην ατμόσφαιρα με τραγούδια και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Παρακολουθήστε το βίντεο του φωτορεπόρτερ Ιωάννη Φωτεινιά

Στις 9 ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, με την βοήθεια των παιδιών μέτρησαν αντίστροφα για την αφή των φώτων του Χριστουγεννιάτικού δένδρου. Δείτε



Και λίγο αργότερα ανέβηκαν στο stage οι REC. Η συναυλία του νεανικού συγκροτήματος άρχισε με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους και στη συνέχεια για περίπου δυόμισυ ώρες απογείωσαν την Καλλιθέα.

Τις καρδιές των μικρών Καλλιθεατών έκλεψαν το καρουζέλ, το τρενάκι, το τραμπολίνο, τα φουσκωτά, οι μπαλονοκατασκευές και οι νεράιδες του χιονιού.

kallithea-chr-2017-rec 6

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καλλιθέας συνεχίζονται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. 

Δικαιωμένοι για το αποτέλεσμα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας, Μανώλης Κωστάκης και οι συνεργάτες του.

kallithea-chr-2017-rec 9

Δείτε περισσότερα στο φωτορεπορτάζ του Reporter Καλλιθέας

 

 

 

Τελευταίες ειδήσεις